Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kellene tennem ??

Mit kellene tennem ??

Figyelt kérdés
Lelkész szerint mivel nem tér meg a családom, kikkel tagadom mert az ördögtől valóak. Na én ilyet nem tudok tenni... meg minden olyan emberrel aki nem hívő még köszönni se szabad nekik mert támad belőlük az ördög
2022. márc. 8. 06:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Lekváros kenyeret
2022. márc. 8. 06:33
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
hallgass már el
2022. márc. 8. 07:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
csokis csipszet kólával.---- amúgy semmit.
2022. márc. 8. 09:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Ilyet egy lelkész nem mondhatott. Akarod tudni ki az aki ilyeneket mond? 2. Péter 2:1-3
2022. márc. 8. 10:09
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell kitagadni. Nekünk a szeretete kell gyakorolni, a többi Jézus dolga.

Jézus nem azt kérte Istentől, hogy vegyen ki minket a világból, hanem, hogy őrizzen meg a gonosztól. Pál is írja, hogy ha nem érintkeznénk a nem megtértekkel, akkor ki kellene menni a világból, ami lehetetlen. Szóval ezt nem kell cselekednünk

2022. márc. 8. 12:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez az ezredik ilyen kérdés. Tagadd meg a lelkészt, mert az ördögtől való, amiket mond!
2022. márc. 8. 14:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Én a priváton is túl vagyok vele 😐
2022. márc. 8. 15:22
 8/18 anonim ***** válasza:
#5 Mondjuk a Yahuah utjások nem nagyon érintkeznek velük ők tökéletesen azt csinálják amit Yahusha aliasz Jézus tett hogy különválasztott edény lett belőle megszentelt és nem érintkezett a tisztátalan gonosz emberekkel.
2022. márc. 8. 15:56
 9/18 anonim ***** válasza:
@8, Jézus pont nem ezt csinálta. A bűnösök közé ment, és elég feltűnően érintkezett velük, szinte folyamatosan
2022. márc. 8. 16:22
 10/18 anonim ***** válasza:
#9 hát akkor nem tudom, lehet roszul emlékeztem. Szerzetesek ezt csinálják nem?
2022. márc. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!