Isten tényleg örök szenvedést fog okozni azoknak akik nem hisznek meg világi életet éltek és nem hittek ő benne és bibliát se olvasták sose?
Lusta és agresszív.
Jézus nem egészen ezt kérte tőled.
Ez mitől lenne személyeskedés?
Azt, hogy lusta vagy, most is bemutattad, egy másik írásodban meg agresszív voltál.
Szerinted aki ide jön, ezt nem látja?
#14 Kezdjük azzal ti kezdtétek ezt a vádaskodást és az offolást. Igen ez személyeskedés. Mert az nem személyeskedés ha azt mondom hogy az anyád lusta és te is az vagy meg a rokonaid is? Akkor mi?
Hol voltam agresszív?
Megint terelsz, és a sértegetés felé kezdesz menni.
Tudod mit?
Maradj magadnak.
Ha normális lennél, nem csináltál volna ilyet.
Továbbra is várok olyan embert aki a KÉRDÉSEMMEL foglalkozik és nem a személyemet sértegeti.
Remélem lesz valaki hajlandó válaszolni
Biblia olvasás szerintem nem kritérium főleg hogy vannak akik nem tudnak olvasni.
Megosztott az a nézet hogy van -e menny és pokol. (Nem ateistákra hondolok hanem hívőkre)
Vannak akik szerint lesz vannak akik szerint más lesz.
Így ez a része nem megválaszolható.
Elvileg jó életett kell élned és hinned is kell. Ahoz hogy elkerüld a rosszat.
Azt hiszem minden kérdésre válaszoltam.
Reklamálóknak
Ha a kérdező lusta akkor ti is. Ti pont ugyan úgy nem kerestétek meg a másik kérdéseket amikkel egyébként bizonyítani is lehetett volna hogy nem csak provokáljátok és próbáljátok tönkre tenni a kérdését. Egyébként ezzel kb 1 válaszból le is lehetett volna zárni az egész vitát.
Ezen felül a stílusotok is kritikán aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!