Elmondanátok hogy milyen khrisna vallás , és hogy viszonyúlnak a követői a világi , (lent írom ) dolgokhoz?
Ma találkoztam egy khrisnás lánnyal , elbeszélgettünk , adakoztam , kaptam , egy szép könyvet , brossúrákat , meghívast a khrisna templomba , mondta hogy lesznek finom vega ételek , nagyon kellemes hely és ö is ott lesz. Tudom hogy a legutóbbit nem úgy gondolta , de engem megfogott , megfogott a bája , a "tisztasága ennek a kb korombeli lánynak , szeretnék vele még találkozni , és úgy hallottam a khrisnások nagyon kedves emberek.
De nem kertelek a lány motivál legjobban , nem az a dolog izgat igazán , de szeretnék vele lenni mert jó érzés volt ma az a 10-15 perc nagyon, de nem szeretnék kellemetlen helyzetet , nem tudom hogy vannak khrisna követői az ismerkedéssel , barátsággal , és igen akár a szexel? Én barátkozni szeretnék , de azt nagyon , aki jártas ebben a világban segítsen. És mégegyszer mondom , én komolyan szeretném megismerni ezt a lányt , remélem senki nem itél meg tévesen.
Szexszel. A szexel az egészen mást jelent.
Szex nincs.
Ezt komolyan veszik.
A vallás meg... hát... vannak benne jó dolgok, de annak idején megnéztem, és brutális tévedések is vannak benne, ráadásul ezekhez is ragaszkodnak.
Ha nem vagy krisnás, akkor érdemes óvakodni az ideológiájuktól.
Az emberek annyira nem rosszak, de mondom, vigyázz: nehogy elkapjon a hitük, mert abból jó nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!