Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten élvezi hogy ukrajnában...

Isten élvezi hogy ukrajnában sok ember haldokol?(hívőként kérdezem)

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
Már azt is eltervezte, hogy fönt is leutánozzák.
2022. febr. 26. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem, ő küldte Putyint, h előzzön meg egy sokkal véresebb háborút.
2022. febr. 26. 16:35
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 ebből viláágháboru lesz szerintem.. nagyon elvan durvulva a hejzet
2022. febr. 26. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:

És erre oltás sincs 😭

Darkweben mennyiért ássák az atombunkert most?

2022. febr. 26. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
3%

Az a Sátán és jó ördöge: Putyin bá, aki működik.

Lehet orvosok azt mondták neki, hogy rákos és most bepipult, mielőtt meghal még kirobbant egy harmadik vh-t. Azon csodálkozok, hogy rángatós arcú Orbán bá nem segít neki. Ha már az őrülteknél tartunk.

2022. febr. 26. 16:39
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nos nem sikerult a covid-dal az aminek kellett volna

ezert a vh elkeruhetetlen lehet

bar velhetoen inkabb globalis katasztrofat ideznek elo es ennyi

kevesbe lesz radikalis mint egy vilaghaboru, de nem sokkal lesz kevesbe hatekony

persze mindez azert mert az agyhalottak nem birnak problemakat megoldani

2022. febr. 26. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Ha hivőként kérdezed akkor rossz a képed Istenről.

Inkább mondd el a Miatyánkat abban megtalálod a választ.

"jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod"! Amen.

2022. febr. 27. 03:41
 8/9 anonim ***** válasza:
azt nem tudjuk
2022. febr. 27. 05:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretnelek megbantani, es nem kotekedes a szandekom! En nem vagyok hivo, es igy kerdezem Toled a kovetkezot: Ha Isten olyan josagos, es mindenkit szeret, mindenki az o gyermeke, az o teremtmenye, es egyebkent is es legfokeppen mindenhato, akkor lehet e, es ha igen, miert lehet letjogosultsaga ennek a kerdesnek, amit feltettel? Valami nem stimmel megsem, ugy nez ki. Szamomra legalabb is nincsen jo magyarazat. Nem tudom hany eves vagy, es milyen tapasztalataid vannak a vilagbol. Lattal mar olyat, hogy egy haboruban a joisten segitett volna az artatlan elesetteken? Tapasztaltal mar olyat, h imadkoztak a haboru vegeert, es a haboru egyszerre csak hopp, befejezodoztt? Ezzel nem egy "hivo es nem hivo" vitat szerettem volna nyitni!!! NEM. Csak latod, van, amikor egy hivonek is elnehezedik a helyzete, es esetleg a hite is meginog. Egy ertelmetlen haboru is pont ilyen eset, amikor vannak, akiket a hituk segit tovabb, es vannak, akik pedig eppen elveszitik azt. Ha Te melyen hiszel Istenben, akkor elofordulhat, h csak a tulvilagon fogod megkapni a kerdesedre a valaszt. Ez az ukran haboru is teljesen szurrealisnak tunik, pedig ez a valosag. Gyilkossag, ongyilkossag, erdekek, penz, terulet, asvanykincs, hatalom, elmebaj, az ego es az akarat gyozelme az esz felett. Magam is kivancsi vagyok, h van e egy felsobb ero, es ha igen, mi koze mindehhez. Az en elkepzelesem szerint csak aljas politikusok elvezik a haborut, Isten biztosan nem tenne ilyet, ha volna, illetve ha van, nem teszi.
2022. febr. 27. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!