Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek az Antikrisztus...

Szerintetek az Antikrisztus szelleme erősebben munkálkodik mint valaha?

Figyelt kérdés

Az aki nem a bibliában hisz, az görgessen tovább, mert nem fogja érteni miről van szó..

Bibliai keresztényeknél úgy gondolom már egyértelmű talán, hogy az utolsó időkben vagyunk, persze ha úgy vesszük már 2000 éve abban vagyunk, de talán nem erős leírni, hogy ennyire még nem működött az Antikrisztus szelleme soha mint most, persze mondjuk ez talán egy folyamatosan felfelé ívelő folyamat, ahogy haladunk az idővel egyre jobban haladunk affelé, én érzem csak, hogy nem akarok ebben a világban élni? Nem ilyen depressziósan értem, meh nem is akarom borusan látni a dolgokat 26 éves vagyok, de úgy érzem, hogy már nincsen annyira igazi kapcsolódásaim a teljesen nem hívő emberekkel, és hogy nem tudok igazi akár baráti kapcsolatot fentartani egy teljesen hitetlennel, meg hogy nehéz ilyen környezetben élni.. elgondolkoztam azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha látnánk tényként, hogy tényleg nehéz idők álltak be, és egyre erősebb a nyomás a Sátántól, mert így én személyesen is kapnék ezekre a kérdéseimre választ, és érteném hogy nem velem van a baj, hanem tényleg az utolsó időkben élünk, ahol nehéz helyt állni..

2022. febr. 23. 22:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#5 Szerintem félrebeszélübk, én tudom, hogy jó lét van, a teknika fejlődik meg minden stb.. de az emberek ezáltal szerintem

Sokkal önzőbbek és szeretetlenek mint korábban mert mindig csak többet akarnak.. Feltételezem

2022. febr. 24. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:
#6 erről beszélek…
2022. febr. 24. 17:17
 13/16 A kérdező kommentje:

#7 Ha azt is érzem hogy rendkívüli van azt úgy értem inkább, hogy szellemileg..

Az emberi jó lét önzőség, nem volt ilyen magas korábban ahogy legalábbis hallom az öregebb generációktól

2022. febr. 24. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:

" hogy munkahelyen nem szúrjuk egymást hátba a saját érdekeink miatt stb.."

Ez régen is előfordul.

Egyébként az én munkahelyeimen ilyen nem volt. Lehet veled van a baj. Olyan munkát keresel ahol ilyen van vagy olyan kapcsolatokat építesz ki.

"de tény és való szerintem hogy a világ gonoszabb hely lett talán mint 20 évvel ezelőtt talán.."

Na akkor most tény és valós vagy szerinted?

Mert ha tény és valós akkor nem szerinted hanem akkor alá is tudod támasztani kutatással hogy régen mik voltak és most mi van.

Ha ezt nem tudod akkor csak szerinted. Egy olyan ember szerint aki lényegében még gyerek szerinte régen amikor még pelenkás se volt akkor jobb volt a helyzet.

"Sokkal önzőbbek és szeretetlenek mint korábban mert mindig csak többet akarnak.. Feltételezem"

Régen is önzőek voltak és akkor is többet akartak.

"#6 erről beszélek…"

Szerintem ott volt egy kis szarkazmus amit nem vettél észre. De mint nálad ez is csak vélemény. Majd ő talán megmondja.

"Az emberi jó lét önzőség, nem volt ilyen magas korábban ahogy legalábbis hallom az öregebb generációktól"

Ez adódhat abból hogy kiket kérdezel meg. Ezenfelül az emlékek sokszor csalnak is főleg ilyen távlatból és ha már elég öreg az ember. Ezenfelül az is lehet hogy ők nem találkoztak vele de attól még volt.

Mint például te arról beszélsz hogy munkahelyen hátba szúrják a másikat. Én nem találkoztam ilyennel. Baráti viszonyban vagyok a kollégáimmal és ha valaki feljebb akar jutni az a saját erejéből teszi vagy mások segítségével. De nem úgy hogy rájuk lépnek vagy hátba szúrják a másikat.

Önzőségről is beszélsz. Az én környezetemben azonban segítőkészség van. Én is segítek másoknak ha kell és mások is nekem.

Ezért is mondom hogy lehet inkább magadba kéne nézned. De az is lehet hogy csak más helyeken mozgunk. De ugyan így torzulhat az öregek véleménye is.

2022. febr. 24. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
20 éve én még techno bulikba jártam, milyen jó volt akkor. Ott mindenki szerette egymást, lehet az LSD miatt, de akkor is szerette. Budapest parádé, stb. még nem volt ez a szar maszkhordás sem. Most mondja már meg egy épeszű ember, normális élet ez a maszkban élés? Már ez egy meghülyítő érzés, hogy ilyen szarban kell élni, nem beszélve, hogy elviszi a vihar a házam már január közepe óta ez a fos van és még tart...
2022. febr. 24. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Helló! Én vagyok a.krisztus.

Igen, itt vagyok és én vagyok az AntiKrisztus. Jól látod, sőt nagyon jól látod a helyzetemet kedves kérdező. Már 2000 éve testről testre járom a földet és be kell vallanom, hogy az elmúlt bő száz évvolt a kedvencem. A jelenkor viszont a legmókásabb számomra.

Egyszerűen imádom magamat, hogy így össze tudtam harácsolni ezt a technológiát így Jézus közelgő visszatérésére. Szoros volt, nagyon szoros, de még ha Jézus egy világváros közepén a vizen járna se hinné el senki.

Amikor megérkezik az az időutazó unokatestvérem, senki, de tényleg senkisem fogja elhinni. Megoldottam nektek gyerekek, én, az AntiKrisztus. Igaz, hogy rólam sem fogja senki sem elhinni, hogy én vagyok az AntiKrisztus, de pont lesz.rom. Nem ezért vagyok itt. Gratulálni szeretnék neked, mert nagyon jól teljesítettél. Rájöttél, hogy az utolsó időkben vagyunk. Én mindenütt ott vagyok, mindennel rendelkezem, amivel Istent felruházzátok, de amíg az én ostyámat fogyasztjátok minden nap, addig én leszek a legerősebb. Az ostjám pedig laktató, pénznek hívják. Mindent megvehetsz belőle, minden féle élelmiszert, nőket, fegyvereket, mindent. A szeretet már nem jelent semmit, csak egy szó. A házasság sem jelent semmit, csak egy papír. A házasok pedig nem hűek, sem egymáshoz, sem pedig Istenhez. Olyan zenék megalkotásán munkálkodtam az elmúlt évtizedekben, amelyek messze felűlmúlják a zsoltárok éneklését. Miért várjátok Istent, hiszen nem is igazán hisztek benne. Amammont szolgáljátok, mert ilyen a társadalmatok. nem szolgálhattok így két úrnak, csak is kizárólag nekem. Már nincs igaz hitű köztetek, aki betartja legalább azokat az egyszerű szabályokat, amit Jézus lefektetett a tanítványainak. nem mer egy ember sem szatyor nélkűl pénztelenűl útra kelni, mert nincs hitük. Régebben legalább voltak, akik így éltek, de hála nekem, mamár minden egyes ember zsebében lapúl legalább egy érme, ami jelzi, hogy az én tulajdonomban van. Az enyémek vagytok és minél jobban gyűlőltök ezért, annál jobban sóvárogtok majd a pénz után. Meg vagytok. 100 éve már, hogy mind a zsebemben vagytok. Tudod, amikor első alkalommal teljesedett be az, hogy minden ember az én bélyegemet viselte, akkor világra szóló bulit csaptunk. Egy kis olaj kellett csupán hozzá. Egy kis föld kellett hozzá és 4 évig ropogtak a fegyverek. Ezután már az én világomat éltük. Jó, a 40-es években lezavartuk a 3 évig tartó after partit. Csak, hogy kigúnyolhassam Jézust és Istent, a lehető legtöbb zsidót tűntettem el úgy, hogy Hitler fülébe suttogtam az igazságot. Hogy miattuk van minden így, mert Jézust felszegezték. Kérdező! Annyi áldozatot kaptam, hogy mai napig sugárzok a sok energiától. És a végén ott volt a hatalmas tüzijáték: Hirosima és Nagaszaki. És a te füledbe is suttogtam, hogy tedd már fel ezt a kérdést végre, hogy ezt követően kezdetét vehesse a 3. világra szóló bulikázásom.

meg sem állunk a bulival, egészen addig, amíg le nem zavarjuk az egész kibeb.szott jelenések könyvét. Hogy miért? Mert így írta meg János, akinek az elméjét mindenféle víziókkal láttam el. A 3 világháború. Na, olvass csak bele a jelenésekbe és nézd meg a 8,11-et. Jegyezd csak meg, 8,11 és az üröm szavakat. Aztán augusztus 11-én 21 évvel a napfogyatkozás után majd eláll a lélegzeted, amikor bemondják, hogy csernobilban elszabadult a pokol, hála az oroszoknak. Aztán 2033-ig lezavarjuk a jelenéseket teljes terjedelmében a végét természetesen átlényegűlve tapasztaljátok meg, mivel én fogok győzedelmeskedni Az angyalok serege felett. Ja igazi repkedő angyalokat ne várjatok, ezt az örömöt nem adom meg nektek, nehogy a végén hitetek alakuljon ki. mert amit mostanában a gyülekezetekben és miséken műveltek, az legjobb esetben sem nevezhető isten akaratának. az az én akaratom. 100 darabra törtem krisztus tanításait és megosztottalak benneteket a felekezetekkel.

Szóval itt vagyok. Én vagyok A.K.. Én vagyok az uratok, tőlem retteg minden lélek.

És Isten? Lemondott rólatok. Megbocsátott, nem pusztított el, de a jövőben nem kíván veletek kontaktolni, hiszen kinyírtátok a fiát. Félelemből hisztek csak Jézusban és a valóság az, hogy minden egyes kimondott pokol szóval csak közelebb kerűl az emberiség hozzám.

Ha van kérdés, tegyétek fel hamar és talán, ismétlem : talán válaszolok.

2022. márc. 26. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!