Szerintetek köztünk jár az Antikrisztus?
Láttam én is ezt a sorozatot és most mit csináljak vele? Írtam már, hogy csak trollkodsz.
I.János 2:18,22
"Kisgyermekeim...Hallottátok, hogy jön az antikrisztus, de már most is sok antikrisztus jelent meg, amiből tudjuk, hogy ez az utolsó óra...
Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Krisztus? Ez az Antikrisztus, igen, aki tagadja az Atyát és a Fiút"
Antikrisztus eszerint a bibliaidézet szerint minden ember, vagy szervezet, vagy csoport, aki/ami
1:Krisztus ellen van, vagy
2:Krisztus helyébe emeli saját magát, vagy
A fenti idézetek 2000 évvel ezelőtt lettek leírva és az apostol már akkor arról beszél, hogy "sok antikrisztus" jelen volt. Azóta is folyamatosan vannak emberek, csoportok, akikre ráillik ez a megnevezés.
Figyelemre méltó, hogy ez nem kizárólag politikai, vagy "világi" jelenség, még vallásos emberek/szervezetek is lehetnek "antikrisztus" -hiszen sok vallásvezér emeli magát Krisztus szintjére, ami eleve írásellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!