Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Éltél át vallásos élményt...

Éltél át vallásos élményt életedben? Mikor és hogyan tértél meg?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Éltem át. Aztán rájöttem, hogy a saját tudatlanságom illetve a tömegpszihózis áldozata voltam.
2022. febr. 23. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Fohászkodtam Kegyelmes Allahhoz aki olyan látványosan segített nekem már többször is, hogy meg vagyok győződve arról hogy ez nem lehetett a véletlenek egybeesése, mert annyira kicsi a valószínűsége matematikailag.
2022. febr. 23. 19:52
 3/19 anonim ***** válasza:
41%

Istennek üzenem, hogy kapja be az alábbi dolgokért:

-nem sorolom, nézzetek körül a vilagban és saját életetekben

2022. febr. 23. 19:58
 4/19 anonim ***** válasza:
52%

Szia! A napokban osztottam pont meg. Szóvak bemásolom ide is 😉

Már évekkel korábban volt bennem egy boldogság keresés, mielőtt Jézus megszólított a helyi evangélikus templomban. Ahova azért tértem be, mert azt olvastam, hogy az egyházi énekek meggyógyítanak.

Konfirmálkodtam anno, de ott csak annyi hitet kaptam, hogy legyen a te hited szerint. Ó gondoltam ez könnyű, akkor jót hiszek. De amúgy hiszem, ha látom, hogy van Isten és Jézusról csak mese ezaz egész hitem volt.

Amikor énekeltük a templomban, hogy Jézus hív gyertek én utánam, küzdőkre vár csak győzelem. Isten vég nélkül szeret! Ezek a szavak szívemig elhatoltak, miközben a Szent Szellem tisztára mosta a szívemet. Ömlött a könnyem. Amikor bementem a templomba boru volt a lelkemben, az időjárás szintúgy - esett az eső. Amikor kijöttem szikrázott a napsütés, a lelkemben szintúgy fény áradt - a Mennyből. Azta ez nem mese, valóságos!

Azóta nem vagyok elválasztva Isten szeretetétől. Ezt az országot nekem találták ki, imádok szeretni. Ha tudtam volna ezt előbbre, akkor dörömböltem volna,hogy engedjenek be(mint Frédi Vilmának,amikor kirakja a nagy macskájuk házon kivülre, hogy Vilma engedj be! )

Az Urat követem azóta is, 20 éve.

Volt olyan tisztán látásom, hogy gőzöm nincs, hogyan tudnám én jól ezt a földi életemet élni. Hát, az Örökkévaló csak jobban tudja nálam. Szóval az egész életemet át tudtam adni Jézusnak, aki annyira szeretett, hogy kereszthalált halt értem.

Már jó párszor bele is szólt a szívembe! Na, ez nagyon wow, ezt át kell élni !!! Az élet van Benne! Ő a minden a mindenekben! Meggyógyított, imádkoztak értem hívő testvérek. Betölti a szükségleteinket az Ő gazdagsága szerint dícsőségesen, többször tapasztaltuk. Isteni sztorikkal teli az életem nekem is! Röviden ennyi! Én is szívesen olvasok hasonló bizonyságokat! Egymás hite által épülünk!

Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen!

2022. febr. 24. 10:17
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
Minden nap. Én azon csodálkozom, hogy titeket nem szólít meg az ISten. Miért?
2022. febr. 24. 11:41
 6/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem képzeljük be?
2022. febr. 24. 11:59
 7/19 anonim ***** válasza:
26%

Igen, első LSD-zésem alkalmával.

Aztán mikor lejöttem róla beláttam csak a hallucinogén hatása volt, viszont van aki rajta marad és egész életébe templomba bohóckodik.

2022. febr. 24. 18:28
 8/19 A kérdező kommentje:
7: Szokásos ateista gyalázkodás..
2022. febr. 24. 18:31
 9/19 anonim ***** válasza:
26%

kedves kérdező, ez nem gyalázkodás, hanem realitás.

Ha neked a gravitáció létezése gyalázkodás... akkor a válaszom is, pedig a gravitáció is csak realitás.

2022. febr. 24. 18:33
 10/19 A kérdező kommentje:
9: De gyalázkodsz. Kár, hogy nem vicces, hanem inkább szánalmas. Menj át az ateista rovatba!
2022. febr. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!