Hogyan lehet így élni egész életedben?
Isten meg adja mindenki számára a szabad életet nincs kőbe vésett szabály hogy minduntalan csak is azt tehetted amit én parancsolok neked de azt figyelembe kell venni ha bűnt követsz el kérj Tőle bocsánatot tiszta szívből és légy figyelmesebb ennyi.
Ne hasonlítsd magad az angyalokhoz Ők Isten szolgái nekik kötelességük Istent szolgálni ezért lettek teremtve.
#3 embereknek jobban tetszett a sátán csábitása: homoszexualitás, transzgenderizmus, pénz, gazdagság, kapzsiság, gonoszság, stb stb
Mint amit a Teremtő kinált
Ebben is van igazság.
Én le írtam a véleményem róla de lehet hogy tévedek akkor ez van ki így gondolja ki úgy
Kedves Kérdező!
Mondanék én is egy példát. Mit szólnál hozzá, ha lenne egy szerelmi tanácsadód? Olyan aki tökéletesen jól ismer minden embert, így téged is, és meg tudná neked mutatni, hogy ki az, aki a legjobban hozzád illik, akivel boldog, életreszóló kapcsolatod lesz. Mit szólnál hozzá, ha ellátna tanáccsal, hogy hogyan találhatod meg az igazit, és hogyan lehettek boldogok az életetek hátralevő részében? Túl jól hangzik, nem?
De gondolj bele, egyből megértenéd a parancsolatait, hogy miért tilt meg bizonyos dolgokat. Például, hogy ne feküdjél le fűvel-fával, mert ők nem hozzád valók. Van valaki, akit meg kell várnod. Akihez fel kell nőnöd, meg kell még érned hozzá. Persze mehetsz más úton, de annak csalódás lesz a vége.
Istent sajnos sokan nem ismerik. Még a keresztények többsége is csupán vallásos, nincs élő kapcsolatuk Istennel. Sokan mennek a saját fejük után, pedig a mi Istenünk a legjobb életvezetési tanácsadó. Nem csak szerelmi ügyekben, hanem az életünk minden területén. Nekem személy szerint például megmutatta, hogy ki lesz a feleségem. Nem én kerestem magamnak társat, hanem Ő. De ez csak egy példa. Lehet Istennel egy valódi kapcsolata az embernek. Ez nem egy vallásos hit, hanem valódi kapcsolat a szerető Atyánkkal. A hit az egy bizalom Isten felé. Tudom, hogy amit Ő mond, azt az én érdekemben mondja.
És itt most az Istennel való kapcsolatról beszélek, nem arról, amit a vallási vezetők mondanak. A vallási vezetők túlnyomó része csak megtéveszti és maipulálja a hívőket. De ki mondta, hogy őket kell követni? Jézus azt mondta, hogy "gyere, és kövess ENGEM"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!