Anyum mit akar ezzel mondani?
"de mivel nem szokott hozzá"
Innen kezdve az egész.
Egy anya mindig megérzi, ha gond van.
AZ előző életmód sem volt jó, de a mostani okozhatja az igazi bajt.
Nagyjából minden amit írtál és ő nem írt le.
Ez a kérdező egy krónikus kamukérdés gyártó, csak most egy pár hónapra le volt tiltva.
Az összes ilyen "milyen hivő ez", "igaza van-e a mamámnak", "anyum mit akar ezzel mondani", meg hogy miért ijesztgetnek pokollal az egyházak, miért szól bele a vallás a magánéletembe, a Sugole Jenő "pásztor" kérdés, mind ő találja ki és mind volt már.
Egy huszonéves srác, aki komoly tartós betegségekkel küzd és beszippantotta a hitgyüli. Kiábrándult belole, de azóta is a pokoltól retteg, pszichiáter kezeli, még a leletét is bescannelte egyszer. Ez az egy szórakozása van, hogy ugyanazokat a kérdéseket felteszi százszor a gyakorin, amíg megint le nem tiltják.
#5 Jezus Krisztus szerint a bujálkodás, paráználkodás(házasságtörés), onkielegites és házasságon kívüli szex egyértelműen bűn. ezert nem járatja sok mélyen hívő ember kollégiumba a gyermekét mert ott sok bujálkodás is van és megfertőzik vele az embereket.
Vagy elfogadod amit Isten mondott vagy jársz a saját utadon aminek a vége a kárhozat
"Vagy elfogadod amit Isten mondott vagy jársz a saját utadon aminek a vége"
Boldog, teljes élet.*
Hogy istenkáromló módon élsz.
A gyülekezetbe járni brutálisan istenkáromló.
Én egyetlen egy olyan embert láttam eddig életemben, aki istenhű és gyülekezet része volt...
Ismerek egy lelkészt, aki tiniként az egyházi táborban dugott a legtöbbet.
Szerintem válts gyülekezetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!