Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Anyum mit akar ezzel mondani?

Anyum mit akar ezzel mondani?

Figyelt kérdés
2 éve tértem meg, sokmindent megváltoztattam mióta gyülekezetbe járok. Nem járok bulizni, nem fekszem le lányokkal, csak otthon vagyok haza jövök suliból, tanulok , pihenek meg bibliát olvasom, imádkozom.. anyum mondta ő szerinte nem akarja Jézus mev az égiek hogy ilyen életet éljek amit most, mire gondolhatott ezzel?
2022. febr. 22. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Melyik része?
2022. febr. 22. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

"de mivel nem szokott hozzá"

Innen kezdve az egész.

Egy anya mindig megérzi, ha gond van.

AZ előző életmód sem volt jó, de a mostani okozhatja az igazi bajt.

2022. febr. 22. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyjából minden amit írtál és ő nem írt le.

2022. febr. 22. 23:40
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Ez a kérdező egy krónikus kamukérdés gyártó, csak most egy pár hónapra le volt tiltva.

Az összes ilyen "milyen hivő ez", "igaza van-e a mamámnak", "anyum mit akar ezzel mondani", meg hogy miért ijesztgetnek pokollal az egyházak, miért szól bele a vallás a magánéletembe, a Sugole Jenő "pásztor" kérdés, mind ő találja ki és mind volt már.

Egy huszonéves srác, aki komoly tartós betegségekkel küzd és beszippantotta a hitgyüli. Kiábrándult belole, de azóta is a pokoltól retteg, pszichiáter kezeli, még a leletét is bescannelte egyszer. Ez az egy szórakozása van, hogy ugyanazokat a kérdéseket felteszi százszor a gyakorin, amíg megint le nem tiltják.

2022. febr. 23. 08:07
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#5 Jezus Krisztus szerint a bujálkodás, paráználkodás(házasságtörés), onkielegites és házasságon kívüli szex egyértelműen bűn. ezert nem járatja sok mélyen hívő ember kollégiumba a gyermekét mert ott sok bujálkodás is van és megfertőzik vele az embereket.

Vagy elfogadod amit Isten mondott vagy jársz a saját utadon aminek a vége a kárhozat

2022. febr. 23. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

"Vagy elfogadod amit Isten mondott vagy jársz a saját utadon aminek a vége"

Boldog, teljes élet.*

2022. febr. 23. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Hogy istenkáromló módon élsz.

A gyülekezetbe járni brutálisan istenkáromló.

Én egyetlen egy olyan embert láttam eddig életemben, aki istenhű és gyülekezet része volt...

2022. febr. 23. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lelkészt, aki tiniként az egyházi táborban dugott a legtöbbet.

Szerintem válts gyülekezetet.

2022. márc. 17. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!