Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen felfogás ez a mamámtól?

Milyen felfogás ez a mamámtól?

Figyelt kérdés
Mamáméknak van kb 15 millio forintos lakásuk. Mama 65 papa 66 éves. Dolgoztak sokat érte. 3 szoba , 1 konyha, ebédlő, nappali, WC külön, fürdő, mosókonyha, központi fűtés gáz vegyes kazán.! Na és mutattam az anyai mamának egy rokonom házát aki apám részéről rokonom és mondta :"drága jó Istenem ez a ház ez a vagyon, minden egyet az asztalra csaptak és jönnek nekik a milliók más meg gürcöl egy életen át, na nekem ne mutasd gyerekem mert felhúzódok rajta rendesen" én erre mondtam: mama de EGYSZER élünk, egyszer mindenki meghal nem viszi el senki szerintem elég az mama ha valakinek van egy rendes haza ami rendbe van , tisztán tartva van étel ital, szeretet, békesség és egészség megtudunk élni ennél több nem kell ,,,, ő válasza erre: jajj 20 éves fejjel mit tudod te fiam miket beszélsz egyszer élünk igazad van de legalább ezek élvezik a jót a gazdaságot, úgy élnek mint a grófok..
2022. febr. 19. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaza van, 20 évesen mit tudsz te az életről.
2022. febr. 19. 17:30
 2/4 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Én nagyon a szöveget sem értem. Annyira egybefüggő zavaros az egész, hogy még válaszolni sem tudok rá.
2022. febr. 19. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

ez a szokásos kamu-gyerek, most engedték vissza

kezdődik megint, hogy naponta megkérdezi ugyanazokat hatszor, ebben a stílusban

2022. febr. 20. 01:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivan??

Látom, hogy a szövegedbe vannak magyar szavak, de hogy ez magyar szöveg lenne, kétlem..

2022. febr. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!