Mit lehet kezdeni egy erőszakos gyülekezetes hit térítövel ?

Mond:
,,Legyen neked hited szerint!"

A teljes szeretet kiűzi a félelmet! Isten maga a Szeretet!
Jézussal félelem mentes életet élek!
Én nem tudlak Titeket megtéríteni. Ezt Jézus tette velem is a Szent Szellem által. Nyugodtan adhattok rám címkéket - megtiszteltetés, Jézussal is ugyanezt tették - tudom Isten mit gondol rólam.... Minusz pontokat is köszönöm, a pluszból (+), amiben vagyok Krisztusban nem tudtok kimozdítani. Ő, Jézus a kősziklám. Tűzfal körülöttem az Ő szeretete. A Mennyben csak szeretet van, eldogadás és hazavárnak. Jézus Értetek is kereszt halált halt, annyira szeretet, már akkor. Kívánom, hogy eltaláljon Benneteket is ezaz Isteni kegyelem!
Vajon mertek Jézusnak igent mondani, Rá mernétek bízni az életeteket?

Nekem megjelent a hatalmas Zeusz. Elbeszélgettünk és megértette velem az igazságot.
Most már tudom hogy ő miatta ilyen kiszámíthatatlan és viharos az időjárás manapság. Azért teszi ezt mert a mai világban már szinte senki se hisz ő bennük. Szinte már mindenki hamis isteneket követ.
Ez nem csak őt bosszantja hanem a többi istent is. Több kiválasztott emberrel is felvették a kapcsolatot hogy adjanak egy utolsó esélyt. Térjünk meg mind annyian és higgyünk a valós istenekben vagy különben elpusztítják a világot.
Egy isten van aki ez ellen dolgozik. Hádész. Ő azt szeretné hogy ha a többi isten kiirtaná az embereket. Ezért terjesztette el ezt a Jézusos kamut is. Térjetek meg vagy mind meghalunk. Szálljunk szembe Hádésszal. Mutassuk meg az IGAZ ISTENEKNEK hogy még megjavulhatunk. Még hiszünk bennük.

15# oké, de ezt tudod h zeusz nem is isten volt, valójában ufókok voltak mind, a görög istenek?
Én egy ufókkal jóba vagyok, ő mondta el.

Akkor már te is az Igaz isteneket követed?
Te is kiválasztott vagy akinek megjelent az egyik isten. Neked ki jelent meg?
Segíts te is a hamis tanuk ellen akik ezt a Jézusos hazugságot hirdetik.

"Vajon mertek Jézusnak igent mondani, Rá mernétek bízni az életeteket?"
Szerencsére nem vagyok annyira agymosott, hogy egy kitalált valamire bízzam magam!

Fiúk, azért arra én is kíváncsi lennék, hogy a való világban is így beszélgettek másokkal. Gondolom még suliba jártok...
Ott is csak, akkor működnek a dolgok, ha szeretettel vagytok a körülöttetek lévőkkel, nemde?
Vagy Ti szeretitek, ha ilyen jelzőket aggatnak Rátok és kigúnyolnak? Mint most amit nagyon bátran rám aggatok és kigúnyoljátok Jézust.
Az Élet nagy tanító mester, csak embert farag Belőletek is.
Szóval kérdezzétek Őt, ha olyan bátrak vagytok! Isten válaszolni fog!

Gizike
Maholnap 54 éves leszek, van egy kevés élettapasztalatom.
Az állítólag létező Jézust hozd ide elém fizikai valójában, és akkor fogok kérdezni tőle, de addig , míg csak egy kitalált valami, kösz kihagyom, még nem gárgyultam meg teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!