Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?
Annyira ostobák a tudósok, amikor a világ keletkezéséről beszélnek.
A Biblia leírja:
"Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet.”
– I. Móz 1:1
"Akkor ezt mondta Isten: Legyen világosság! És lett világosság. Látta Isten, hogy a világosság jó, elválasztotta tehát Isten a világosságot a sötétségtől. És elnevezte Isten a világosságot nappalnak, a sötétséget pedig éjszakának nevezte el. Így lett este, és lett reggel: első nap.”
– I. Móz 1: 3-5
És így tovább. Nem csak a világosság, de az ember és az állatok eredete is benne van, és az is, hogy az evolúció miért ostobaság. Senki, soha nem látott még tehenet, ami nem tehenet szült volna.
A dinoszauruszok az emberrel éltek együtt. Kent Hovind az egyetlen értelmes ember a témában!
https://www.youtube.com/watch?v=rCqduLj9DvM
Látom sok itt a buta ember, aki nem vet elég hitet a Bibliába és Krisztusba. Nem baj, van elég hely a pokolban, mindenki elfér!
Kérdező
Ha szerinted semmi értelme a tudománynak akkor miért nem csak olyan dolgokat használsz aminek semmi köze a tudományhoz csak a bibliához.
Bár ott is már szükséges volt a nyomtatás, tinta, papír készítés, stb.
Számítógépet miért használsz? bibliában sehol sincs számítógépekről szó, vagy a működésükről.
Olvasd el újra a kérdést. Egy szót sem írtam technológiáról vagy gyakorlati szaktudományokról. A világ keletkezéséről, illetve az élet keletkezéséről írtam, hogy a Biblia tökéletesen leírja őket, a tudósok pedig teljesen hülyeségeket beszélnek.
"Senki, soha nem látott még tehenet, ami nem tehenet szült volna."
Tehát nem érted az evolúciót. Nem tudom erről mit ír a biblia de nem gondolnád hogy először utána kéne nézned valaminek és utána kéne kijelentened róla hogy hülyeség?
"Egy szót sem írtam technológiáról vagy gyakorlati szaktudományokról."
"Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?"
A biblia semmit nem mond például az elektromos áramról. A tudomány igen és ez az alapja annak a technológiának amit használsz. Szóval ha a technológiát használod akkor a tudományt is.
Ezzel szemben ha a bibliát vesszük alapul akkor estig sorolhatnánk hogy mi minden nem létezne.
" A világ keletkezéséről, illetve az élet keletkezéséről írtam,"
"Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?"
A kérdés fő része az volt hogy a tudománynak mi értelme van és hogy a világ működését leírja a biblia. Ami már kapásból téves. A világ működését nem írja le csak hogy szerinte hogyan keletkezett.
Erre jössz te aki lényegében elismered a tudósok munkáját mivel a munkájukra alapozott eszközöket használsz szinte egész nap majd amikor valami nem egyezik a nézeteiddel akkor egyből ellenük fordulsz és homokba dugod a fejed.
Strucc politika a javából.
Nincsen semmiféle bizonyíték az evolúcióra. A teremtésre viszont a legjobb bizonyíték a Biblia, ahogy Kent Hovind is mondta.
Egy fantáziavilágban élsz, ha hiszel az Ősrobbanásban és az evolúcióban, és igen, direkt írtam azt, hogy HISZEL, az evolúció is csak egy vallás. A tehén tehenet fog szülni, a kutya kutyát. Ha hiszel abban, hogy a bálna rokona vagy, nem foglak komolyan venni, sajnálom, ébredj fel.
"A tehén tehenet fog szülni, a kutya kutyát."
Komolyan. Olvas már utána annak hogy mi az evolúció.
Te nem fogsz komolyan venni? Olyan dolgokról magyarázol amikről a tudásod a 0 -hoz konvergál.
Majd ha informálódtál arról hogy mit tartasz hülyeségnek akkor majd folytathatjuk.
De abban hinni, hogy az ősöd egy majom volt nem gyerekes?
A Biblia nem természetfeletti, nem varázslat. A Biblia az igazság, Isten szavai. Egyszer ti is Isten előtt fogtok állni, aki el fog bírálni titeket, szóval én vigyáznék, miben hiszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!