Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a tudománynak,...

LeonScottKennedy kérdése:

Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?

Figyelt kérdés

Annyira ostobák a tudósok, amikor a világ keletkezéséről beszélnek.

A Biblia leírja:

"Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet.”

– I. Móz 1:1

"Akkor ezt mondta Isten: Legyen világosság! És lett világosság. Látta Isten, hogy a világosság jó, elválasztotta tehát Isten a világosságot a sötétségtől. És elnevezte Isten a világosságot nappalnak, a sötétséget pedig éjszakának nevezte el. Így lett este, és lett reggel: első nap.”

– I. Móz 1: 3-5

És így tovább. Nem csak a világosság, de az ember és az állatok eredete is benne van, és az is, hogy az evolúció miért ostobaság. Senki, soha nem látott még tehenet, ami nem tehenet szült volna.

2022. febr. 14. 19:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

A dinoszauruszok az emberrel éltek együtt. Kent Hovind az egyetlen értelmes ember a témában!

https://www.youtube.com/watch?v=rCqduLj9DvM

Látom sok itt a buta ember, aki nem vet elég hitet a Bibliába és Krisztusba. Nem baj, van elég hely a pokolban, mindenki elfér!

2022. febr. 15. 13:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Mert bibliával elég nehéz lenne mondjuk villanyt szerelni azt csak tudományos szakkönyvekből tanulható meg. A bibliábol meg semmi aminek hasznát is vehetnénk a gyakorlatban, csak annyit fejlődött az egyház kétezer év alatt hogy több részre szakadt és nem kényszeríthetik kötelezően rá akaratukat az emberekre már.
2022. febr. 15. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Kérdező

Ha szerinted semmi értelme a tudománynak akkor miért nem csak olyan dolgokat használsz aminek semmi köze a tudományhoz csak a bibliához.

Bár ott is már szükséges volt a nyomtatás, tinta, papír készítés, stb.

Számítógépet miért használsz? bibliában sehol sincs számítógépekről szó, vagy a működésükről.

2022. febr. 15. 15:08
 14/26 A kérdező kommentje:

Olvasd el újra a kérdést. Egy szót sem írtam technológiáról vagy gyakorlati szaktudományokról. A világ keletkezéséről, illetve az élet keletkezéséről írtam, hogy a Biblia tökéletesen leírja őket, a tudósok pedig teljesen hülyeségeket beszélnek.

2022. febr. 15. 15:34
 15/26 anonim ***** válasza:

"Senki, soha nem látott még tehenet, ami nem tehenet szült volna."

Tehát nem érted az evolúciót. Nem tudom erről mit ír a biblia de nem gondolnád hogy először utána kéne nézned valaminek és utána kéne kijelentened róla hogy hülyeség?

2022. febr. 15. 15:44
 16/26 anonim ***** válasza:

"Egy szót sem írtam technológiáról vagy gyakorlati szaktudományokról."

"Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?"

A biblia semmit nem mond például az elektromos áramról. A tudomány igen és ez az alapja annak a technológiának amit használsz. Szóval ha a technológiát használod akkor a tudományt is.

Ezzel szemben ha a bibliát vesszük alapul akkor estig sorolhatnánk hogy mi minden nem létezne.

" A világ keletkezéséről, illetve az élet keletkezéséről írtam,"

"Mi értelme a tudománynak, amikor a Biblia tökéletesen leírja a világ működését?"

A kérdés fő része az volt hogy a tudománynak mi értelme van és hogy a világ működését leírja a biblia. Ami már kapásból téves. A világ működését nem írja le csak hogy szerinte hogyan keletkezett.

Erre jössz te aki lényegében elismered a tudósok munkáját mivel a munkájukra alapozott eszközöket használsz szinte egész nap majd amikor valami nem egyezik a nézeteiddel akkor egyből ellenük fordulsz és homokba dugod a fejed.

Strucc politika a javából.

2022. febr. 15. 15:49
 17/26 A kérdező kommentje:

Nincsen semmiféle bizonyíték az evolúcióra. A teremtésre viszont a legjobb bizonyíték a Biblia, ahogy Kent Hovind is mondta.

Egy fantáziavilágban élsz, ha hiszel az Ősrobbanásban és az evolúcióban, és igen, direkt írtam azt, hogy HISZEL, az evolúció is csak egy vallás. A tehén tehenet fog szülni, a kutya kutyát. Ha hiszel abban, hogy a bálna rokona vagy, nem foglak komolyan venni, sajnálom, ébredj fel.

2022. febr. 15. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:

"A tehén tehenet fog szülni, a kutya kutyát."

Komolyan. Olvas már utána annak hogy mi az evolúció.

Te nem fogsz komolyan venni? Olyan dolgokról magyarázol amikről a tudásod a 0 -hoz konvergál.

Majd ha informálódtál arról hogy mit tartasz hülyeségnek akkor majd folytathatjuk.

2022. febr. 15. 16:10
 19/26 anonim ***** válasza:
Természet feletti lényekben, varázslásban hinni elég gyerekes.
2022. febr. 15. 18:15
 20/26 A kérdező kommentje:

De abban hinni, hogy az ősöd egy majom volt nem gyerekes?

A Biblia nem természetfeletti, nem varázslat. A Biblia az igazság, Isten szavai. Egyszer ti is Isten előtt fogtok állni, aki el fog bírálni titeket, szóval én vigyáznék, miben hiszek.

2022. febr. 15. 22:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!