Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten szerint bűn a szüzess...

Ha Isten szerint bűn a szüzesség elvesztése, miért hagyja hogy hajadonokat és nőtleneket megerőszakoljanak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagy inkább lassan oda jutunk, hogy a sejt irányitását is a tudomány valakinek érdekében irányítani fogja.

Szerintem csak arról van szó, hogy akivel nincs dolgod, annak ne tedd magad.

2022. febr. 17. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

"Ilyen "hatalmas" áldozatot én is meghoznék."

Akkor vállad fel a szenvedéseket és ne kerüld el, ne fuss előlük, menj olyan országba, ahol elevenen megnyúznak. Aztán te is átkerülsz a dicső országba, ahol te is úr leszel és megbecsült, tisztelt polgára annak a világnak.

2022. febr. 18. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:

"Akkor vállad fel a szenvedéseket és ne kerüld el, ne fuss előlük, menj olyan országba, ahol elevenen megnyúznak. Aztán te is átkerülsz a dicső országba, ahol te is úr leszel és megbecsült, tisztelt polgára annak a világnak."

Az a baj hogy ha én elpatkolok akkor nem Istenség leszek. Így nem ugyan az a kettő.

2022. febr. 18. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
23%

"Az a baj hogy ha én elpatkolok akkor nem Istenség leszek. Így nem ugyan az a kettő."

Akkor szenvedjen és haljon meg az Istenség, hogy az ugyanolyan legyen, mint a tiéd?

2022. febr. 18. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"Akkor szenvedjen és haljon meg az Istenség, hogy az ugyanolyan legyen, mint a tiéd?"

Ki mondta hogy ugyan olyannak kell lennie mint az enyém??

Annyit mondtam hogy ha a helyébe lettem volna én is megtettem volna ugyan ezt gond nélkül. Azokkal a feltételekkel amikkel ő megtette azokkal könnyedén. Az én helyzetem azonban más. Így nem is fogom megtenni.

2022. febr. 18. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
65%

"én is megtettem volna ugyan ezt gond nélkül. Azokkal a feltételekkel amikkel ő megtette azokkal könnyedén. "

Akkor megsúgom, hogy az Istenség élete a túlvilágon sem habos torta.Ő ott is ugyanúgy szenved tovább, mint ahogyan itt szenvedett a földön, mert az emberi gonoszság, a sok ártatlan emberi szenvedés a földön, neki odaát szintén fizikai és lelki szenvedést okoz. Egy-egy abortuszba, amit a földön elkövetnek az emberek, beleremeg az egész menny a fájdalomtól, a bánattól, a gyötrelemtől.

2022. febr. 18. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Legközelebb ne erőszakoljanak, és akkor következő életükben ők se erőszakolódnak meg.

Amúgy ha nem is erőszakoltak, akkor legyenek egészségesebbek, és nem vonzanak be ilyet maguknak.

2022. febr. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!