Ha Isten szerint bűn a szüzesség elvesztése, miért hagyja hogy hajadonokat és nőtleneket megerőszakoljanak?
Vagy inkább lassan oda jutunk, hogy a sejt irányitását is a tudomány valakinek érdekében irányítani fogja.
Szerintem csak arról van szó, hogy akivel nincs dolgod, annak ne tedd magad.
"Ilyen "hatalmas" áldozatot én is meghoznék."
Akkor vállad fel a szenvedéseket és ne kerüld el, ne fuss előlük, menj olyan országba, ahol elevenen megnyúznak. Aztán te is átkerülsz a dicső országba, ahol te is úr leszel és megbecsült, tisztelt polgára annak a világnak.
"Akkor vállad fel a szenvedéseket és ne kerüld el, ne fuss előlük, menj olyan országba, ahol elevenen megnyúznak. Aztán te is átkerülsz a dicső országba, ahol te is úr leszel és megbecsült, tisztelt polgára annak a világnak."
Az a baj hogy ha én elpatkolok akkor nem Istenség leszek. Így nem ugyan az a kettő.
"Az a baj hogy ha én elpatkolok akkor nem Istenség leszek. Így nem ugyan az a kettő."
Akkor szenvedjen és haljon meg az Istenség, hogy az ugyanolyan legyen, mint a tiéd?
"Akkor szenvedjen és haljon meg az Istenség, hogy az ugyanolyan legyen, mint a tiéd?"
Ki mondta hogy ugyan olyannak kell lennie mint az enyém??
Annyit mondtam hogy ha a helyébe lettem volna én is megtettem volna ugyan ezt gond nélkül. Azokkal a feltételekkel amikkel ő megtette azokkal könnyedén. Az én helyzetem azonban más. Így nem is fogom megtenni.
"én is megtettem volna ugyan ezt gond nélkül. Azokkal a feltételekkel amikkel ő megtette azokkal könnyedén. "
Akkor megsúgom, hogy az Istenség élete a túlvilágon sem habos torta.Ő ott is ugyanúgy szenved tovább, mint ahogyan itt szenvedett a földön, mert az emberi gonoszság, a sok ártatlan emberi szenvedés a földön, neki odaát szintén fizikai és lelki szenvedést okoz. Egy-egy abortuszba, amit a földön elkövetnek az emberek, beleremeg az egész menny a fájdalomtól, a bánattól, a gyötrelemtől.
Legközelebb ne erőszakoljanak, és akkor következő életükben ők se erőszakolódnak meg.
Amúgy ha nem is erőszakoltak, akkor legyenek egészségesebbek, és nem vonzanak be ilyet maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!