Vallásos emberek válasza érdekel, hogy gondolják ők?
Kerdezo
11 vagyok
szivesen
Orulok, hogy sokan segitettek privatban.
Kar, hogy nyilvanosan csak ez az "azert kapott rakot a nagymamad, mert sok hust evett biztos" megy.
Nem csoda, ha az emberek azt hiszik, a vallasosak agyalagyultak.
Valószínűleg nem véletlenül írtak többen inkább privátban azok közül, akik normálisan feleltek, nem akartak trollokkal meg butyuta emberekkel vitába szállni.
A tiedet tényleg köszi a többit pedig, ami "olyan" láthattad én magam is csak ignoráltam leginkább szót sem érdemel(nek). :)
27: a szénhidrátba nem lehet belehalni ha egészséges az ember, mivel ez az emberek elsődleges energiaforrása. Akkor régen vagy akár most is akik nem jutottak húshoz vagy más állati termékekhez azok nem hullottak el szénhidrát túladagolásban. Az emésztést pedig akkor lehet nehéznek mondani ha leterheli a gyomrot. Próbáld már ki, hogy mi történik ha megeszel 3-400g sülthúst vagy ugyanennyi lencsét vagy rizst. Rájössz majd magadtól is hogy mi a nehéz. Kicsit tájékozódtam a témában mielőtt megpróbáltam, utána meg magamon is tapasztaltam, szóval köszi az ajánlást :)
Kérdező: nem azt kérdezted hogy miért pont ő meg hogy hol van ilyenkor Isten? Én egy kicsit a tudományos oldalról próbáltam meg válaszolni, hogy hívő létére miért lehet akár ő is, ahogy a Bibliában Lóttal is megtörtént. Az ember testi és lelki lény és mind a kettőre figyelnünk kell, különben elérnek a bajok. Nem értem mi miatt kellett lebugyutáznod? Milyen válaszok érdekelnek konkrétan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!