Mit tegyek ha vágyódom a Paradicsomba?
Figyelt kérdés
szorongat ez a kettő: vágyódom elköltözni és Krisztussal lenni, mert ez sokkal jobb mindennél; 24 de miattatok nagyobb szükség van arra, hogy életben maradjak. Hívő vagyok, református keresztyén akinek néha elege van ebből a börtönbolygóból. Bár ott lehetnék a Paradicsomban! Ki próbálni új dolgokat, mint a valóságmozi stb...2022. febr. 2. 20:10
21/29 A kérdező kommentje:
Hazudik!
2022. febr. 3. 12:01
22/29 anonim válasza:
21
honnan tudod?
ha nem te vagy, akkor honnan tudhatnád, hogy nincs egy másik gyakorizó, akiről szó van?
23/29 A kérdező kommentje:
Innen tudom. Hazudsz!
2022. febr. 3. 12:30
24/29 anonim válasza:
Tegnap pont olvastam 1-2 halálból visszatérő elbeszélését, és nekem is nagyon mehetnékem támadt, nem nagyon látom, miért maradjak.
25/29 anonim válasza:
Nem kell mindig ugyanazt mondani. Én mindig azt mondom imáimban, ami a szívemben van. Sosem egy betanult imát mondok. Igy sosem unalmas Istenhez imádkozni. Olyan mintha beszélgetnék vele.
26/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de miattunk aztán ugyan nem fontos itt maradnod, megvagyunk nélküled. Kicsit el vagy tévedve, egóhuszár.
27/29 anonim válasza:
Mar nekem is elegem van a foldi pokolbol.
28/29 anonim válasza:
Nekem is elegem van ebből a földi pokolból. Annyira hogy már nem akarok sem férjet, sem gyereket.
29/29 anonim válasza:
"Annyira hogy már nem akarok sem férjet, sem gyereket."
hát ez nem ritkaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!