Mit tegyek ha vágyódom a Paradicsomba?
1.Látogass meg egy szakembert.
2.Fel kellene nőni.
1. Szakemberem Jézus Krisztus.
2. Még nem nőttem fel annyira mint te
3. Szerintem még Pálnál is jobban kivagyok akadva!
20Ezért várom és remélem, hogy semmiben sem fogok szégyent vallani, hanem mint mindenkor, úgy most is Krisztust egészen nyíltan fogják magasztalni énértem, akár életben maradok, akár meghalok. 21Mert nekem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség! 22Ha pedig az életben maradás az eredményes munkát jelenti számomra, akkor, hogy melyiket válasszam: nem tudom. 23Szorongat ez a kettő: vágyódom elköltözni és Krisztussal lenni, mert ez sokkal jobb mindennél; 24de miattatok nagyobb szükség van arra, hogy életben maradjak!
Az egész családomat megpróbálom megtéríteni amint lehetséges e életben!
Teremts magad köré paradicsomot most, miért kell erre várni? Isten országa ott van, ahol Jézus Krisztus van.
Isten országa tehát vagy már ezen a földön elkezdődik valakinek az életében, vagy nem kezdődik el soha, mert Isten országa csak ott valósulhat meg, ahol Ő az Úr, ahol belső meggyőződéssel járják a hit útját, és akaratát cselekszik.Erre a csodálatos és örök életre hív minket a mi Urunk Istenünk!
Lehetünk a mennyek országának boldog állampolgárai még ma. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!