Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek ha vágyódom a...

Mit tegyek ha vágyódom a Paradicsomba?

Figyelt kérdés
szorongat ez a kettő: vágyódom elköltözni és Krisztussal lenni, mert ez sokkal jobb mindennél; 24 de miattatok nagyobb szükség van arra, hogy életben maradjak. Hívő vagyok, református keresztyén akinek néha elege van ebből a börtönbolygóból. Bár ott lehetnék a Paradicsomban! Ki próbálni új dolgokat, mint a valóságmozi stb...
2022. febr. 2. 20:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A fénynek a Paradicsomnak nem elég, hogy benned legyen, hanem az az emberek között van, az emberi kapcsolatokban van: Mert az Isten országa közöttetek van!- Lukács 17,21 [link] Középen a fénykerék, fénymag!
2022. febr. 2. 21:18
 12/29 anonim ***** válasza:
26%

Te totál beteg vagy.

Tudod mi lesz miután elmúlik Földi léted?

Mész az égetőbe vagy a gödörbe, és a kukacok felzabàlnak. Ezt kár annyira várni. Élj! Élvezd az életet, a jó éteket, a zamatos borokat, szexelj, élj át minden orgazmust. Na ez a paradicsom kisanyám.

2022. febr. 2. 22:56
 13/29 A kérdező kommentje:

Dobronay László mondta: én mindennap várok arra, hogy meghalok. És félig milyen igaza van!

Én is elakarok menni innen az elcseszett világból amit az emberiség létrehozott, és elmenni az eltávozásba! Oda ahol béke és harmonia van, és öröm. A harmadik égbe akarok menni! Ahogy Pál apostol is mondja: Hiszen számomra az élet Krisztus, a halál pedig nyereség!

2022. febr. 2. 23:08
 14/29 anonim ***** válasza:
Hosszas keresés után megtaláltam a földi Paradicsomot: [link]
2022. febr. 2. 23:19
 15/29 anonim ***** válasza:

elszabadult egy ateista troll

Biblia idézettel provokál, benne hagyta a kérdésben is a számot

2022. febr. 2. 23:33
 16/29 A kérdező kommentje:
Ne hazudj, nem vagyok ateista, és troll. És az nem prvokáció ha idézettel jövök. Ha valamiért sírsz, lépj ki ebből. Ez vallás, nem ateista témakör.
2022. febr. 2. 23:40
 17/29 anonim ***** válasza:

"másként élek, mint a hitem előtt"

"elmenni az eltávozásba!"

ezt még gyakoroljad

2022. febr. 3. 00:00
 18/29 A kérdező kommentje:
Gyakorlat teszi a mestert.
2022. febr. 3. 00:01
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
Buktad troll!
2022. febr. 3. 10:31
 20/29 anonim ***** válasza:

vigyázzatok, egy ateista troll (vagy több) azzal szórakozik, hogy hívőnek adja ki magát, és azt akarja, hogy a hülye keresztények válaszain röhöghessen

figyeljetek, és ha ráismertek, írjátok ki, hogy troll

mint annál a másiknal

2022. febr. 3. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!