Keresztényként melyik pártra vagyok köteles szavazni?
Egyikre sem. Szavazz lelkiismereted szerint.
"Mindezt elmondva a vallásos keresztyének körében a Fidesz népszerű, mivel az egyházakat bőségesen támogatja."
Aztán csak helyi szinten látszik, hogy ez a "támogatás" miről szól. Nálunk elérték, hogy az egyik plébános elhagyja a várost, mert nem úgy táncolt, ahogy a fideszesek fütyültek és többször kiállt amellett, hogy egy újonnan alakult egyházi oktatási intézmény legyen az egyházé és ne viselkedjen kegyúrként az állam.
Gusztustalanok..
Arról nem is beszélve, hogy több pap ismerősöm is mondja, hogy úgy tárgyalnak velük (és magasabb pozícióban levő egyházi személyekkel is), mint a kommunista párttitkár. Semmi nem változott. Nem partnerként kezelnek ezek senkit, egyáltalán nem kíváncsiak egyébként az egyházak véleményére. Csak bólogathatsz.
Akik keresztények a FIDESZ-re szavaztok, hogy tudjátok megemészteni, hogy embertársaitok alól kihúzta a talajt?
Nem tudtok együtt érezni a tanárokkal pl? Mert ez aktuális. Dehát lehet még sorolni.
@ "Nem tudtok együtt érezni a tanárokkal pl? Mert ez aktuális. Dehát lehet még sorolni."
Eléggé együtt tudok érezni, mert magam is az vagyok, ennek ellenére nem szívesen szavaznék a Gyurcsány-koalícióra.
Úgy látom a fidesz nagyon jó bűnbakot talált, mondhatni felhúzta a royale fösht.
#35: Én egyetértek a tanárokkal, de az ellenzék is úgy intézné ezt az 50%-ot, mint a múltkor. Adtak 30%-ot az önkormányzatok pénzéből, aztán elég legyen nektek gyerekek ez négy évre.
Tudom, mert akkor még tanár volt a mamám.
Amelyikre a lelkiismereted diktálja.
Ha nincs semmi észlelhető hangja, kérdezd meg Krisztust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!