Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként melyik pártra...

Keresztényként melyik pártra vagyok köteles szavazni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 18:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%
Tehát elfogadtad anno Gyurcsányt, alázatosan? :)
2022. jan. 30. 18:57
 12/38 anonim ***** válasza:
76%
Ha szimpatizálsz az ereszcsatornán leereszkedő búzakereskedőkkel, akkor a Fideszre, ha inkább a Harrach-féle gyanús egyénekkel, akkor a KDNP-re és így tovább.
2022. jan. 30. 19:06
 13/38 anonim ***** válasza:
88%
Külföldi vagyok, de anno úgy láttam, hogy Isten meg akarta alázni az akkori vezetőt, egy rövid időre.. de utána visszadta neki a hatalmat. Kicsit így “beszélgetett” vele. Én mindent alázatosan elfogadok életemben is. Isten tudja, mikor mire van szükségem. A Biblia tele van istentelen uralkodókkal. Bizony nincs senki hatalmon Isten akarta nélkül. Jézus Pilátusnak: “Sem­mi ha­tal­mad sem vol­na raj­tam, ha fe­lül­ről nem ada­tott vol­na né­ked”
2022. jan. 30. 19:09
 14/38 anonim ***** válasza:
67%
Nagy a probléma ha ezek alapján választunk az országban...érthető hogy egy rakás szar a politika. Igaza volt márki zay elmebetegnek...fogyatékosok az emberek.
2022. jan. 30. 19:15
 15/38 anonim ***** válasza:
33%
Már mindegy, mert ítéletidők vannak, ha feltüntek volna a végidőket éljük. Az utolsó pápa aki most van, már nem tudok felkelni e székből. Ha meghal utána eljön ítélni minket Jézus. Inkább erre koncentrálj, mert nem fogja megkérdezni melyik pártra szavaztál. Inkább imádkozz!
2022. jan. 30. 19:19
 16/38 anonim válasza:
100%
Arra szavaz amelyik neked a leg szimpatikusabb
2022. jan. 30. 19:21
 17/38 anonim ***** válasza:
89%
Jézus visszajövetele valóban közel van, de nem kell pánikot keltenünk. A békesség hordozóinak kell lennünk. Luther vagy Kálvinról mondják, hogy ha tudta volna biztosra, hogy másnap visszajön Jézus, akkor előző nap még fát ültetett volna. Szerintem lehet (szeretettel, hittel) elmenni szavazni, a Lélek vezetése szerint. “Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten Fiai.”
2022. jan. 30. 19:26
 18/38 anonim ***** válasza:
80%
Oké #17 és te honnan veszed hogy közel van Jézus második eljövetele?
2022. jan. 30. 19:31
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik meglátásod szerint a legjobban igazgatni tudja az országot, más megközelítésből, a kisebbik rosszra.
2022. jan. 30. 19:34
 20/38 anonim ***** válasza:
65%

Én inkább a végidőket annak mondanám, hogy milyen itéletidők vannak, akiknek ez fel sem tűnt. A vulkánkitörések is erre utalnak. Minden napra van valami. Az utolsó pápa is most él, stb.

Ez a járványok elterjedése szintén a végidők jelei, ha jobban elolvasod a Bibliát. Ez a bélyeg nem bélyeg, hanem az emberek védekezése a pánik miatt, hogy elkapják a COVID-ot és meghalnak. Ez csak nekik félelem, aki hisz Istenben tudja, hogy ott fogadja Jézus.

És még lehet sorolni, Putyin most indít majd nagy háborút, USA majd Kínával is háborúzik, nagy bajok lesznek még. Válság van, tanárok sztrájkolnak, egészségügy bigyó szélén, Jegybanknak vége, Matolcsy húz majd a búsba, elviszi a pénzünket, stb.

2022. jan. 30. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!