Mi lesz ezeknek a férfiaknak a sorsa a Biblia szerint?
A Biblia alapján a homoszexuálisok "nem öröklik Isten országát".
Van lehetőségük megtérni, ahogyan az őskeresztények közül is sokan tisztultak meg homoszexuális, fajtalankodó hajlamokból. Aki nem tér meg ezekből a tisztátalanságokból, azok sajnos nem tudnak bejutni a mennybe.
Ott hülyeség a kérdés, ha még nem is tartjuk bűnnek, vagy csak bocsánatos bűnnek tartjuk a homoszexualitást, még akkor is kerülhet sok más egyébb miatt pokolra az ember.
Szerintem a homoszexualitástól egyáltanán nem függ, hogy ki rossz, vagy jó ember.
Jártál már a menyben?
Tudtommal nem.
Én is csak találgatni tudok, de ha az erkölcs alapja az, hogy mennyit ártunk, és mennyit teszünk a környezetünkért, akkor a homoszexualitás, egy teljesen semleges terület, és ennél csak fontosabb dolgok vannak.
Isten máshogy gondolja, Ővele vitatkozol, számomra kicsit sem vitás, hogy kinek van igaza. Isten az Ő törvényeit, beszédeit, gondolatait leíratta egy Szent Biblia nevű könyvben, amely tartalmazza az Ő akaratát és véleményét sok dologról, többek között a homoszexualitásról is.
A homoszexualitás, vagy az ember szexualitása nem semleges terület, Isten szabályozza ezt is, vannak emberek, akik a szexuális bűneik, perverzitásaik miatt kerülnek a sötét oldalra, és végül a pokolra, majd a gyehenna tüzére.
Isten a szexualitás ajándékát egy férfi és egy nő közötti házassági kapcsolatra adta, rendszeres és kölcsönös örömszerzésre, nem csak gyermekáldás céljából. Az ezen kívüli szexualitás (ember és állat között, férfi és férfi között, stb.) az fajtalanság, súlyos bűn Isten szemében.
#7 Igen két férfi és két nő fajtalanság.
Az a kérdés hogy lehet ebből meggyógyulni hogy lehet újra nőket kívánni férfiak helyett nőkre vágyni egy férfinak? Kíváncsi vagyok de tényleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!