Mi van a Jehovistákkal,hogy nem házalnak? Talán megunták?
"Román ortodox egyház is betiltotta."
A román ortodox egyház nem tiltott be semmit.
A román ortodox egyház nem hatóság, hogy más vallások tevékenységét betiltsa.
"A vérben van az élet és amiatt nem szabad"
Pont emiatt kellene egy haldoklo szamara, nem ugy a logikus?
21,22 Anjutca. Látom megválaszoltad magadnak.
Egy kicsit részletesebben:1Móz 9:3, 4: „Minden állat, amely él és mozog, legyen nektek eledelül. Mint a zöld növényt, azokat is mind nektek adom. Csak a húst a lelkével (a vérével) együtt meg ne egyétek.”
3Móz 17:11, 12: „a test lelke a vérben van, én pedig az oltárra helyeztem azt értetek, hogy engesztelést szerezzen a lelketekért, mert a vér szerez engesztelést a benne levő lélek által. Ezért mondom Izrael fiainak: »Egyetlen lélek se egyen közületek vért, és a köztetek lakó jövevények közül se egyen senki sem vért!«” (A Mózesi Törvény alatt bemutatott összes állatáldozat Jézus Krisztus egyetlen áldozatának előképe volt.)
Jehova ezért nem fogadott el SOHA emberáldozatot! Kivéve egyet, a saját fiáét.
Ellenben Sátán és a Démon istenek, "falták" az emberáldozatokat, kivált képpen a gyermekeket! Az Ókorban Izraelnek ezért is kellett kiirtani nemzeteket, és megkapták a területeiket. Hány "apa"(?)és "anya" égette el ÉLVE Baálnak a fiait és lányait! Isten (Jehova) azt is mondta nekik, hogy át ne vegyék azoknak a népeknek a szokásait, de tudjuk hogy oly sokszor megtették...
Ezt mondta az egyedüli igaz, és mindenható Isten Jeremiásnak, hogy mit tettek a Zsidók:
Jeremiás 7:31
"Fölépítették a Tófet magaslatait, amely a Hinnom fiának völgyében van, hogy elégessék fiaikat és lányaikat, amit nem parancsoltam, és ami soha fel sem ötlött a szívemben!"
11-es. Drága szívem, a Katolikus is az. Minden tárgy, eszköz, különféle cselekvések aminek nagyobb fontosságot és tiszteletet adnak mint Istennek, az bálványimádat!
17-es. Bocsánatot kérek!😢 Sajnos a vallásra való hivatkozást is kihasználják, úgy mint a különféle szolgáltatók képviselését...
19-es. A te hited, a tiéd. Fentebb írtam, hogy miért nem prédikálunk közterületen. A fizikai kiadványok csökkentek ugyan, nyilván gazdasági megfontolásból, de a jw.org honlapon, soha nem látott mennyiségű Bibliai és nem Bibliai téma található. Több mint ezer nyelvre fordítottuk le a Szentírást, [link] fölül a nyelv kiválasztható, illetve az Őrtorony és az Ébredjetek kiadványok is közelítik az ezret. 10 év alatt, több milliárd kiadványt terjesztettünk világszerte! Igen, Kínában, Észak-Koreában, és olyan területeken is, ahol más keresztény vallás tagja még sose járt.
Tényleg? Ettől függetlenül vannak és voltak is keresztények, misszionáriusok ezeken a helyeken és hirdetik az Evangéliumot. Persze nem a jehovások, ők csak már eleve keresztény területen tevékenykedni és megtérítés helyett eltéríteni próbálnak sokakat.
Én nem tudom hogy jött képbe a vérevés meg a területi kötekedés, érdekes módjai ezek a kérdés megválaszolásának:D
Dee a válaszok alapján felmerült egy kérdés, ami 23asnak is, csak a kutya sem reagált rá:
Mégis hogy tudná egy egyház megtiltani a másik egyház működését?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!