Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van a Jehovistákkal,hogy...

Mi van a Jehovistákkal,hogy nem házalnak? Talán megunták?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 14:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
4%
Hogy mondhatsz ilyet? A római katolikusok miért nem balvanyimadok, mert Magyarolszag azokból áll he? Az ortodoxok nem imádnak hónapokig eltett kenyeret meg nincs Máriának rozsafuzer meg szobrok. 2 hamis vallás közül az ortodox a jobb. Sőt a görögkatolikus is jobb mert van benne Ortodox elem. Én szeretem az ortodoxokat lehgalabbis a románul beszélőket, görögkatolikusban is a románul beszélőket szeretem és azt is szeretem bennük hogy keverik a római katolikussal. Sokszor elgondolkodom ha reformátusként az evangelikust tudnám fejeugy szeretni mint a görögkatolikust...m
2022. jan. 28. 17:24
 12/36 anonim ***** válasza:
4%
Román ortodox egyház is betiltotta. Keresztény Reformátuskent eggyettertek.
2022. jan. 28. 17:25
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
Mivel tagjaik főleg idősebb nénik, ezért a járvány veszélyei miatt nincs házalás sem. Viszont online térben aktívabbak lettek, valahogy pótolni kell a dolgokat.
2022. jan. 28. 17:26
 14/36 anonim ***** válasza:
16%
A jehovák legalább próbálnak téríteni.. ellentétben azokkal akik magukat olyan nagy kereszTYéneknek hívják.
2022. jan. 28. 18:46
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
Ők inkább eltéríteni próbálnak. Láttad már őket nem keresztény területeken téríteni? Például az iszlám világban, Indiában, stb?
2022. jan. 28. 20:25
 16/36 anonim ***** válasza:
22%

Miért, te talán láttad őket nem keresztény területeken térníteni?

Ezek legalább itt komolyan veszik. Ellentétben veletek.

Mert TE például személy szerint szrt se csinálsz csak itt pampogsz a GYK-n.

2022. jan. 28. 20:48
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

5 "Az lehet, de nem a Tanuk lopták meg őket!"

Sehol nem állítottam, hogy a tanuk lopták meg őket, csak erre hivatkozva jutottak be a lakásba olyanok is akiknek közük sincs a valláshoz, de még az erkölcshöz se.

2022. jan. 28. 20:49
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

"Láttad már őket nem keresztény területeken téríteni? Például az iszlám világban, Indiában, stb?"

:D

Első helyen lefejezik őket, másodikon megy a SAV az arcba, a keresztesháborúk se véletlenül voltak, az ilyeneket írtották ki!

Kína se volt kutya, még a hetvenes évekbe is bibliákat égettek, előtte meg keresztre feszítették a hittérítőket, és mágján is égettek.

2022. jan. 28. 20:52
 19/36 anonim ***** válasza:
39%

De a római katolikusok mégis mentek az ilyen helyekre. A nemasag film is bemutatja.

Ezek,nem a római katolikusok,szektások akik csak a biztos területeken járnak. Ha életüket kéne adják a hitükért ők lennének az első eretnekek. Szó se róla, a háborúban sok tanút börtönbe zárták meg a kommunizmusban is elnyomták őket az ortodoxok de inkább azért mert nem keresztények. Nem hiszik a Szentháromságot, Jézus nekik angyal, a földből paradicsom lesz, urvacsoranal nincs Átalakítás és ezeket a tevtanokat terjesztik is, sőt a többi egyházat ocsaroljak. De ahova mint az iszlamok, indiánok,kínaiak, koreaiak ahol kínoznak őket oda nem mennek. Mert nincs olyan hituk.

Az feltűnt nektek hogy stand sincs már kiállítva az utcákon ahol osztogatnak? Azt észrevettétek hogy régen minden hónapban kétszer volt Őrtorony meg Ébredjetek meg adták ki könyveket a Bételi hivatal és most már a folyóiratok 2 havonta vannak? Nejem 20 éve megvan otthon az összes folyóiratjuk meg könyvek, reformátusként és legalább úgy ismerem a tanitásaikat mint a vallásomat. Míg nem jártam katolikus meg ortodox templomba addig elhittem hogy a föld paradicsom lesz és hogy a Szentháromság hazugság. Mióta ezekbe járok azóta rájöttem hogy új ég meg föld lesz és hogy a Szentháromság egy igaz isten.

2022. jan. 28. 21:43
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha a tanúk valóban tisztelnék az élet szentségét, akkor nem kellene meghalni egyetlen embernek sem az őrtorony által kitalált tanítás miatt.
2022. jan. 28. 21:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!