21/22 anonim válasza:
19 ez nem így van, nem egy isten van. Én egy másik istenben hiszek mint te. Ezt a gondolatodat sose fogják elfogadni az emberek mert NEM csak egy isten van! Érdekes, a keresztény sose fogadja el, ha a másik embernek más a vallása, de én például elfogadom a te vallásod, és nem állítom, hogy csak az én istenem létezik, mert ez nem így van. Úgyhogy továbbra is tartom, hogy NEM csak egy isten van, de mindenkinek csak egy istene van. A te istened például sose lesz az enyém. Pont.
22/22 anonim válasza:
21<-19 sejtelmem nincs honnan veszed hogy keresztény vagyok, nem írtam ilyet. Most ha azt állítod hogy más vallásúak toleránsak, akkor nincs értelme vitatkoznunk.
Ha mindenkinek saját istene van akkor ha jól számolom már van vagy 8-milliárd isten. Jó de melyik teremtette a világot? Vagy csak vallásonként van egy isten? De mi számít vallásnak, ha én kijelentem hogy a föld lapos, a világ körülöttem kering akkor már csináltam magamnak egy istent? És ezt te elfogadod ahogy írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!