Isten szerintetek megvetne engem ezért?
Anyám pár éve hozzáment egy férfihez aki biztosan nárcisztikus személyiségzavaros.
(kifinomultabb lenne az a kifejezés hogy nárcisztikus személyiségzavarban "szenved",a probléma az hogy ő pont nem szenved emiatt.)
Bármiben ellentmondtam neki (akár abban hogy korábban akartam lefeküdni aludni) megvert.
Már csak szóban terrorizál de azt nagyon mert tudja hogy a gyerekkori traumáim miatt nem merek neki ellentmondani.
A páréves húgomat is üti.
Anyámmal is néha úgy bánik mintha ő alsóbbrendű lenne,de anyám valamiért szereti és visszafogadja mindíg. (Független attól hogy ez az alak bántalmazza a gyerekeit)
Kitaláltam tehát,hogy hogyan távolítsam el ezt az embert az életemből. (Ijesztően hangzik de nyugi,senkinek az életébe/testi épségébe nem kerül a tervem.) Egyáltalán nem a bosszúvágy hajt,csak az hogy annyira sok év lelki terror után nyugalomban élhessek. Nekem nem is lenne fontos hogy neki fájjon,én csak a saját életemet akarom ezáltal jobbá tenni. Viszont lehet hogy anyám idegösszeroppanást kap...
Valahogy most nem érzem azt a visszatartó erőt amit Isten küld amikor vétkezni készülök. Nem érzem hogy Isten megállj-t akarna parancsolni vagy ellenkezne.
De tudom hogy amit cselekedni fogok az nem egy jó dolog,de már nincs más lehetőségem. Sokáig vártam Istentől a csodát,aztán belebotlottam egy Bibliás Instagram oldalon egy olyan szöveget ami arról szólt,hogyha fázol Isten nem melegít fel,ahhoz kabátot kell felvenned.
(ismétlem:AHOGY elintézem a dolgokat az nem bűn ugyan,de az hogy ezzel valaki másnak fájdalmat okozok igen)
Gyerekvédelem nem segít. Ez tapasztalat.
Egy nárcitól bitang nehéz megszabadulni. Sok sikert. Majd írj, ha sikerült, én drukkolok neked.
Kérdés, hogy mit tervezel.
Ha azt, hogy otthagyod őket, és elmész egy másik városba, akkor nem.
Ha azt, hogy megölöd, akkor igen.
Ő csak a nevelő apád nem az igazi.
Viszont azzal nem teszel magadnak se jót ha anyádnak fájdalmat okozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!