Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szerintetek megvetne...

Isten szerintetek megvetne engem ezért?

Figyelt kérdés

Anyám pár éve hozzáment egy férfihez aki biztosan nárcisztikus személyiségzavaros.

(kifinomultabb lenne az a kifejezés hogy nárcisztikus személyiségzavarban "szenved",a probléma az hogy ő pont nem szenved emiatt.)

Bármiben ellentmondtam neki (akár abban hogy korábban akartam lefeküdni aludni) megvert.

Már csak szóban terrorizál de azt nagyon mert tudja hogy a gyerekkori traumáim miatt nem merek neki ellentmondani.

A páréves húgomat is üti.

Anyámmal is néha úgy bánik mintha ő alsóbbrendű lenne,de anyám valamiért szereti és visszafogadja mindíg. (Független attól hogy ez az alak bántalmazza a gyerekeit)

Kitaláltam tehát,hogy hogyan távolítsam el ezt az embert az életemből. (Ijesztően hangzik de nyugi,senkinek az életébe/testi épségébe nem kerül a tervem.) Egyáltalán nem a bosszúvágy hajt,csak az hogy annyira sok év lelki terror után nyugalomban élhessek. Nekem nem is lenne fontos hogy neki fájjon,én csak a saját életemet akarom ezáltal jobbá tenni. Viszont lehet hogy anyám idegösszeroppanást kap...

Valahogy most nem érzem azt a visszatartó erőt amit Isten küld amikor vétkezni készülök. Nem érzem hogy Isten megállj-t akarna parancsolni vagy ellenkezne.

De tudom hogy amit cselekedni fogok az nem egy jó dolog,de már nincs más lehetőségem. Sokáig vártam Istentől a csodát,aztán belebotlottam egy Bibliás Instagram oldalon egy olyan szöveget ami arról szólt,hogyha fázol Isten nem melegít fel,ahhoz kabátot kell felvenned.

(ismétlem:AHOGY elintézem a dolgokat az nem bűn ugyan,de az hogy ezzel valaki másnak fájdalmat okozok igen)

2022. jan. 19. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
"Segíts magadon és Isten is megsegít."
2022. jan. 19. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
A gyermekvédelemmel vagy hasonló alternatívával próbálkoznék. Ha bármilyen olyan "megoldáson" gondolkozol, ami nem korrekt, azzal csak megnehezíted az életed.
2022. jan. 19. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Gyerekvédelem nem segít. Ez tapasztalat.

Egy nárcitól bitang nehéz megszabadulni. Sok sikert. Majd írj, ha sikerült, én drukkolok neked.

2022. jan. 19. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit tervezel.

Ha azt, hogy otthagyod őket, és elmész egy másik városba, akkor nem.

Ha azt, hogy megölöd, akkor igen.

2022. jan. 19. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Ő csak a nevelő apád nem az igazi.

Viszont azzal nem teszel magadnak se jót ha anyádnak fájdalmat okozol.

2022. jan. 19. 23:20
 6/8 Blackice75 ***** válasza:
Az önvédelem és mások megvédése nem bűn még az Írások szerint sem!! Ha bírsz csapj oda neki úgy hogy megemlékezzen arról örökre!
2022. jan. 20. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
5# Az anyja egy nárci csapdájában van. Én jól tudom milyen ez. Ha a gyerek ki tudja onnan menteni, akkor nem baj, ha akkor fáj, mert hosszútávon jobb így.
2022. jan. 20. 07:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írod le konkrétan mit tervezel, akkor nem tudjuk megmondani, hogy Isten megvetne-e. De lehet hogy még utána se, mivel mi csak emberek vagyunk.
2022. jan. 20. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!