Keresztények! Ha 40 vagy 45 évesen jön el az igazi akkor
addig maradjak szűz?
Figyelt kérdés
Jövő héten kedden leszek 22 éves. 2000-születtem. Volt már 2 kapcsolatom, szexuális kapcsolat nélkül. Egyik 1 hónapig másik 3 hónapig tartott. lányok mind a kettő azért szakított velem mert nem voltam hajlandó lefeküdni velük, ugyan is Isten tiltja a házasság előtti szext, mert Isten a szext házasságra korlátozta. De lassan 22 leszek, és mondja mondja a pásztor hogy várjak majd az Úr készíti nekem az igazat, és meddig várjak? Különben ezt a szext magán privát ügynek tartom, kár hogy bele szól ebbe is a biblia, és aki nem tartja be elkárhozik. Mit kellene tennem? Ha újabb kapcsolatom lesz , és nem fekszem le a lánnyal akkor megint szakítás lesz. Olyan boldogtalan vagyok. És sajnos bulizni se járhatok, ugyan is megvan írva ne szeressétek a világot, mert nincs meg abban az Atya szeretete, mert ami a világban van a test és a szem kivansaga, nem az Atyatol van hanem a világtól. Tanulmányaim be fejeztem, 2 éve dolgozom, nem járok sehova csak nagyiékhoz vagy nagybátyámékhoz, uncsitesómmal xboxuzunk (férfi ő is) de mint buli , ilyen helyekre nem járok, és persze adakozok a gyülibe havi 20-25 ezret kb meg segítek néhány szegényt,.. fizetésemből elmegy adakozásra havi 50 ezer kb. Nem tudom szexre meddig várjak bízom az Úrban hogy kegyelméből az igazit az utaimba sodorja. 🙏 . Szép estét mindenkinek Jézus nevében.
Azt nem értem, miért nem olyan lányokkal ismerkedsz akik hasonlóan gondolkodnak? Aki egy hónap ismerkedés után le akar feküdni, nem tűnik nagyon vallásosnak.
2022. jan. 15. 21:25
12/17 anonim válasza:
Nem kötelező az igazihoz hozzámenni, de ha harminc éves korodig nem jön el az igazi, akkor nagy valószínűséggel az elvárásaiddal van gond. De ezzel nem vagy egyedül, szóval ez nem szemrehányás.
De ha 22 vagy, akkor még bőven előtted az idő, nem maradtál le semmiről. A szex túlértékelt. Lehet, hogy rossz helyen keresel, mondjuk eljárhatnál olyan közösségbe, amiknek a tieddel egyező az értékrendje.
Tudod mi a házasság előtti szex? Azt jelenti "igényt tartok az előnyökre, amit a házasság jelent, de fenntartom a jogot, hogy bármikor kidobjalak valaki másért, vagy csak mert unlak".
2022. jan. 15. 22:25
13/17 anonim válasza:
#7 homoszexualitás is sújos bün?
2022. jan. 16. 11:28
14/17 anonim válasza:
#7 Még vannak tisztességes nők, nem mindenki rib.anc vagy szajha. Vannak vallásos lányok is akik ezt betartsák
2022. jan. 16. 11:29
15/17 anonim válasza:
De nyomorult vagy. Nincsen semmiféle isten, csak pénzéhes egyházak meg hozzád hasonló átvert birkák.
Remélem megjön az eszed egyszer.
24/F
2022. jan. 16. 18:55
16/17 anonim válasza:
Nem értem miért kell leszólni valakit aki még szűz vagy ép vallásos... Ő tudja ennyi. Én is 22 leszek gimnáziumba jártam, van 3 szakmám és készülök egyetemre. És szűz vagyok. Ja és lány.😀
Egyszerűen nem jöt el még az igazi ennyi. Hogy szégyellem-e ? Nem...
Nem vagyok sem vallásos, sem lezbi xdd. Egyszerűen vannak olyan lányok akik inkább várnak mint hogy végig mennek az összes férfin akik velük szembe jön. Az ismerőseim körében meglepően sokan vannak.
Unokatesóm vallásos. 25 évesen találta meg a mostani férjét és előtte nem volt senkie, egy ilyen gyülekezetben ismerte meg. Ha neked 30 évesen lesz hát akkor lesz, ez a te saját döntésed. Javaslom neked az ilyen gyülekezeteket.
2022. jún. 8. 12:26
17/17 szp72 válasza:
Szerintem ha már gyülekezetbe jársz, akkor inkább ott kéne szétnézni, s nem a nimfomániások internetes hirdetéseit böngészni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!