Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Ha 40 vagy 45...

Keresztények! Ha 40 vagy 45 évesen jön el az igazi akkor addig maradjak szűz?

Figyelt kérdés
Jövő héten kedden leszek 22 éves. 2000-születtem. Volt már 2 kapcsolatom, szexuális kapcsolat nélkül. Egyik 1 hónapig másik 3 hónapig tartott. lányok mind a kettő azért szakított velem mert nem voltam hajlandó lefeküdni velük, ugyan is Isten tiltja a házasság előtti szext, mert Isten a szext házasságra korlátozta. De lassan 22 leszek, és mondja mondja a pásztor hogy várjak majd az Úr készíti nekem az igazat, és meddig várjak? Különben ezt a szext magán privát ügynek tartom, kár hogy bele szól ebbe is a biblia, és aki nem tartja be elkárhozik. Mit kellene tennem? Ha újabb kapcsolatom lesz , és nem fekszem le a lánnyal akkor megint szakítás lesz. Olyan boldogtalan vagyok. És sajnos bulizni se járhatok, ugyan is megvan írva ne szeressétek a világot, mert nincs meg abban az Atya szeretete, mert ami a világban van a test és a szem kivansaga, nem az Atyatol van hanem a világtól. Tanulmányaim be fejeztem, 2 éve dolgozom, nem járok sehova csak nagyiékhoz vagy nagybátyámékhoz, uncsitesómmal xboxuzunk (férfi ő is) de mint buli , ilyen helyekre nem járok, és persze adakozok a gyülibe havi 20-25 ezret kb meg segítek néhány szegényt,.. fizetésemből elmegy adakozásra havi 50 ezer kb. Nem tudom szexre meddig várjak bízom az Úrban hogy kegyelméből az igazit az utaimba sodorja. 🙏 . Szép estét mindenkinek Jézus nevében.
2022. jan. 15. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Igen, addig maradj szűz.
2022. jan. 15. 18:22
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Igen, ha eddig kibirtad ne add fel. Hazassagon kívüli szexualis kapcsolat paraznasagnak szamit ami halálos bűn
2022. jan. 15. 18:29
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Jó kis csajokkal kezdtél, akik 20 évesen már 1 hónapot is sokallnak...
2022. jan. 15. 18:31
 4/17 Prókátor ***** válasza:
58%
Igen, maradj az! 33 évesen találtam meg az igazit, akit hamarosan feleségül veszek - igaz, miköztünk már volt nemi kapcsolat, amit viszont máig sajnálok, hogy erősebb volt a hormonok tombolása, mint az Isten iránti hűségem.
2022. jan. 15. 18:39
 5/17 Prókátor ***** válasza:
55%
Ami pedig a bulit illeti: nem tiltott az sem, amíg tudod magad kontrolálni. Nyugodtan menj el szórakozni, nem örömtelen aszkétákra van szüksége Jézusnak, hanem vidám, felnőtten és felelőségteljesen gondolkozó emberekre!
2022. jan. 15. 18:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

felesleges végig olvasnom...

nem muszáj meg várni a házasságot! egy valós kapcsolatot alakíts ki amit majd házasság fog követni ennyi...

ha ennyire vallásos vagy akkor érdemes ebben a körben keresni párt! már ha van ilyen lány ebben a körben....

2022. jan. 15. 18:49
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem akarlak elkeseríteni, de így az is lehet, hogy szűzen fogszeg meghalni 80 évesen...

A mai világban olyan lányt találni, aki a házasságig nem szexel...? Mikor már 13 - 14 évesen dugják őket, mint a lopott biciklit... Vagy legkésőbb 9. - ben minden lány elveszíti a szüzességét!

Az Úr nem ez alapján fog téged a Mennyországba fogadni és az megítélni, hogy szereltél e házasság nélkül! Hanem, ahogy egész életedben éltél! Ahogy viszonyultál embertársaidhoz!

Az igazi súlyos bűnök a kapzsiság, gyakran más emberek eltiprásával, a rosszindulat, önzőség, irigység, gyilkosság, pedofília.

Az, hogy nemi életet élsz a pároddal, akivel nem vagy házas, nem bűn! A szex egy kapcsolat alapja! Ha a szex nem működik, akkor a kapcsolat sem fog működni! A bulizás se bűn, hiszen azzal te másnak kárt nem okozol! Csak jól érzed magad!

Hogy gondolod...? Összejössz egy lánnyal, akivel 2 - 3 évig nem szexelsz, csak majd ha összeházasodtok...? Szerinted ebbe ki megy bele...?

Vagyis, maximum te nem fogsz szexelni, a barátnődet melletted dugni fogja rendszeresen egy másik pasi!

Ne haragudj, de ez a felfogás nagyon durva... Így szűzen fogsz meghalni... Írom ezt szintén Isten hívőként!

2022. jan. 15. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
*hogy szexeltél e házasság nélkül
2022. jan. 15. 19:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Áldás rátok
2022. jan. 15. 19:20
 10/17 anonim ***** válasza:
És miért félsz az elkárhozástól ?
2022. jan. 15. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!