Szerintem Kánaán földjén mert Isten tesz utalást hogy visszaviszik a nejét és a Jejenesekben is megvan hogy 7k Jeruzsálemet épít. Igaz ebbe benne van Jézus is de ....miért pont Kánaán földjére vitte Abrahamot és később mikor az iztkeaekitak bementek Jozsueval akkor hogyhogy nagy gyümölcsök termettek ott mert tudom hozták a szőlőt? Míg Ádám és Éva élt addig őrizhették a paradicsomot utána Kapunk még Seth meg a lánytestvére ők akiknél összeházasodtak elmentek messzebb mert állatokat tartottak és kellett a legelő. Eltávolodtak a paradicsomtol. Aztán ugye jöttek a nephilimek majd az özönvíz és azután átalakult a föld.
2022. jan. 13. 00:08
13/29 anonim válasza:
Nem értem miert mentek volna vissza ... nincs logikaja , ha apad kidob a csaladi hazbol akkor visszamennel nezegetni, hogy milyen szep hazikó ? Eled tovabb az eletedet es lezarod. Amugy is eleg nagy időugrasok vannak a Bibliaban nem ter ki mindenre reszletesen. Ami kell benne van a többi lenyegtelen. Csak az ilyen oltasparti liberalista fűszalhasogatok kötözködnek akik el sem olvastak csak okoskodnak.
2022. jan. 13. 03:42
14/29 anonim válasza:
Ja.
Az a ház maga a kacsalábon forgó palota, a tiéd meg összedől - de azért soha nem mész vissza megnézni, és egyszer sem mutatod meg a gyerekednek.
Te kit nézel hülyének?
2022. jan. 13. 08:29
15/29 anonim válasza:
"Egyes kutatók az édenkert eredeti helyének mai földrajzi elhelyezkedéseként a Perzsa-öböl vízzel elárasztott területét jelölik meg."
Nem zavar, hogy a Jelenések könyve szerint most a mennyben van? Honnan tudjuk hol volt pontosan? :d
2022. jan. 13. 18:03
17/29 Blackice75 válasza:
Támaszd alá az Írasból(biblia), hogy az Éden kertje most a mennyben van :)
2022. jan. 13. 18:37
18/29 anonim válasza:
2Kor 12:2 Ismerek egy embert a Krisztusban, aki tizennégy évvel ezelőtt (ha testben-e, nem tudom; ha testen kívül-e, nem tudom; az Isten tudja) elragadtatott a harmadik égig.
2Kor 12:3 És tudom, hogy az az ember, (ha testben-e, ha testen kívül-e, nem tudom; az Isten tudja),
2Kor 12:4 Elragadtatott a paradicsomba, és hallott kimondhatatlan beszédeket, amelyeket nem szabad embernek kibeszélnie.
Egy biztos, nem e világi helyen van az ősi paradicsom hanem a harmadik égben. Ami a menny.
2022. jan. 13. 18:52
19/29 anonim válasza:
A mennyekben mit keresne darabja a Földnek?
2022. jan. 13. 19:12
20/29 anonim válasza:
Mivel ez az ég és föld meg fog szűnni és Uj ég meg föld fog kertészkedni és a paradicsom is ott lesz csak ki lesz terjesztve az egész földön. Egy új Jeruzsálem meg Sion lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!