Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha meghal az ember tényleg a...

Ha meghal az ember tényleg a halála pillanatában Isten elé áll? És elkell számolnom mit tettem, hogyan éltem? Nagyon félek tőlle hogy Isten pokolra küld..

Figyelt kérdés
Annyi mindent szeretnék ki próbálni pl fiúval szexelni, (fiú vagyok) biszex , és sok más mindent de ez bűn ugye Isten előtt. És szomorú vagyok folyton félek hogy pokolra jutok
2022. jan. 9. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem kezdj el élni, és nem képzelt barátoktól rettegni. Mert ez rettegés amit csinálsz.
2022. jan. 9. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Senki nem tudja, mi történik pontosan halálunk után. Amúgy nem értem, miért nem jók neked a lányok.
2022. jan. 9. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Nem, még nem a halálod pillanatában. Akkor még csak elhalt rokonaiddal találkozhatsz és utána jönnek érted az angyalok. Olyan angyalok, amilyennek az életed után méltónak bizonyulsz. Ha jó voltál szép, fényeset kapsz útitársul, ha nagyon bűnös életet éltél, ehhez illő büdös, ronda, gonosz kinézetűt. Isten elé napokkal később kerülsz.
2022. jan. 9. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:
1# 2# de a keresztények azt mondják nekem pl a pásztor hogy ha hiszek Istenben és Jézusban akkor elkell hinnem ami a bibliaban van hogy az 100% ugyan mert Isten szava ha Isten azt íratta le hogy egyszer elé állok és vagy menny vagy pokolba jutok ez így van 100% nemszabad ketelkedni
2022. jan. 9. 21:50
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Nem kell semmit sem mondanod, mert Isten belelát a szívedbe és az alapján ítél, amit lát ott. Rögtön eldönti hova kerülsz, tehát felesleges rettegni.
2022. jan. 9. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
már megint kezded
2022. jan. 9. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A halál pillanatában te kikerülsz az idő köréből, ezért igen, a te szemszögedből egyből Isten ítélőszéke elé kerülsz.
2022. jan. 9. 22:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Én Keresztény Reformátuskent az ortodox álláspontot vallom magaménak. Mikor meghalsz van egy nem tudom magyarul de tudom mit akarok mondani egy Judecată Particulară. Tehát ahogy meghalsz a lelked Istenhez megy ki megítél ami abból áll.hogy lejátszódik benned az életed meg a tetteit és ha rossz vagy a pokolba, ha jó vagy a mennybe kerülsz. De ezek nem vészes állapotok mert testben támadunk fel és akkor lesz a véges itélet. Akik szenvedtek vertanuhalált Krisztusért azok automatikusan udvozultetnek tehát mégegyszer nem lesznek megitéltetve, sem.a Szentek akik már üdvőzültek. Azért tudnak az emberekért imádkozni.

Szóval a halottakért az élők tudnak imádkozni hogy üdvözüljenek vagy ne térjenek levaz udvossegrol mert mondtam hogy mennyszeru meg pokolszeru állapotba kerülnek de ez nem végleges. Jobbra és balra billenhet a mérleg mert a mennyszeru vahamiben is kiseteseknek lesznek kitéve.

Mikor eljön a Judecată Universală akkor a testük is feltámad és akkor újra Istenhez kerülnek de már testben és akkor dől el hogy Végleg hova kerülnek.

2022. jan. 9. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Te vagy az a biszex cigány fiú, aki naponta több tucat kérdést ír ki?
2022. jan. 10. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

9

Igen, de nem biszex, csak mondja.

Ne lobbanj fel nagyon.

2022. jan. 10. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!