Hogy terjesszem a baptista hitet?
Értelmes emberek között sehogy. Ő már vagy hívő, vagy nem is akarja.
Ezen a fórumon TILOS a hitet terjeszteni, aminek a vallás kategóriában szemet hunynak, tehát légy szíves, fáradj át oda.
Átrakták, nézzük.
Szóval, elsőnek: ezt nem kell rejtegetned.
Jézus sose rejtette el magát, vagy a mondanivalóját, és téged is erre kér, hogy mindig valld meg a hitedet.
Remélem, nem akarod, hogy a hit csellel menjen be a másik emberbe?
Különféle fórumokon van lehetőséged ezt terjeszteni: például itt is.
Bár általában tilos a hirdetés, de ezen a fórumon ez az egyetlen kivétel. Itt szabad.
Viszont arra készülj, hogy kritikusok mindig lesznek! Ha ezt nem bírod, akkor inkább el se kezdd.
Akkor van egy másik lehetőség is: indíts blogot, ahol leírhatod a gondolataidat, és hogy mi történik veled.
Ott te döntöd el, hogy engedsz-e visszajelzést, és milyet.
Hova mehetsz még téríteni?
Vannak például ilyen Facebook csoportok is, ahol téged is szívesen látnak... ha PONTOSAN azt hiszed, mint ők. Ezt az elején nem árt tisztázni.
Más fórumokon is megpróbálhatod: például a felekezetednek nincs honlapja?
Őket már kérdezted?
Szia
Miért kellene "rejtegetned" a mondanivalódat?
Krisztus ezt adta parancsba: Máté 28:18–20
"Jézus odament hozzájuk, és így szólt: „Isten nekem adott minden hatalmat az égben és a földön. Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.”
Figyeld meg (1), megindokolja mért adhat erre parancsot, (2) hogyan és mit tegyenek, (3) biztosítja a támogatásáról ezt a munkát mindvégig!
Lehet azért nem tudsz hozzákezdeni, mert nem úgy teszed, hogy Urad támogatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!