Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnnek tartod a házasság...

Bűnnek tartod a házasság előtti szext és a maszturbálást? Isten ezért pokolra küld?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 20:28
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
37%
Öregem, isten, menyország, pokol stb.. Ezek nem léteznek. 🙂
2022. jan. 9. 20:31
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Hogyne,mind meghalunk.
2022. jan. 9. 20:32
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

16 évesen szexeltem először az akkor 19 éves barátommal,akit ma már a férjemnek hívok (22 vagyok)

Katolikus gimibe jártam, folyton lelkiismeret furdalásom volt, hogy sz r ember vagyok, bűnös vagyok... Aztán felülkerekedtem, és nem érdekelt.

Szerintem, az én személyes véleményem szerint NEM bűn sem a szex sem az önkielégítés. Az egyház álláspontját bizonyára ismered.

2022. jan. 9. 20:33
 4/25 anonim válasza:
100%
Az biztos, hogy keresni kell a megfelelő partnert. Hiába szimpatikus valaki, van sok közös vonás bennetek, de még mindkét félnek bólintani kell, hogy akkor fogják-e majd egymás kezét v. sem, emellett a környezet is fontos motiváló erő. Ha meghatározott időn belül, nem sikerült párt alkotni, de még nincs itt az idő a házassághoz, akkor marad az egyéni foglalkozás otthonosan megoldva.
2022. jan. 9. 20:34
 5/25 anonim ***** válasza:
64%
Tök mindegy már megszegtem az összeset.
2022. jan. 9. 20:35
 6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem elég ha jó ember vagy, /vagyunk tiszteljük másikat, szeretetben, békességben élünk a magán életet meg élje mindenki ahogy akarja. Joga van mindenkinek úgy élni ahogy akar nem tudom ez a biblia miért nem érti meg. Bele akár szólni mindenbe .
2022. jan. 9. 20:41
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Ha mindent tudsz, akkor minek kérdezel?

üdv, Stefán

2022. jan. 9. 20:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. Leélni úgy egy életet, hogy majd a végén el kell számolnom a fenti fickónak. Na nem. Magamnak akarok elszámolni, e szerint élek.

(természetesen, senkit nem akartam ezzel megbántani vagy provokálni, nekem ez a hitvallásom)

2022. jan. 9. 20:54
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem esett még le a karom egy maszturbálástól sem. Ha majd leesik, akkor szólok, hogy bűn volt-e.
2022. jan. 9. 21:59
 10/25 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2022. jan. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!