Isten útjai kifürkészhetetlenek? A koronavírus is egy ilyen dolog lenne?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 18:28
11/19 anonim válasza:
nem tudom mi köze van egy vírusnak egy nem létező istenhez
12/19 anonim válasza:
és aki túléli azzal mi történik?
jaaah hogy tovább már nem olvasol XDDD
13/19 A kérdező kommentje:
Az Isten maga a vírus!
2022. jan. 10. 14:40
14/19 anonim válasza:
12-es az meggyógyul. Ismerőseim ,akik túlestek rajta, azt mondták, semmiség volt.
Amúgy meg lehet a kriptaszökevények haltak meg jobban, akik régen is. Tök mindegy most lébecol még 1-2 évet vagy most hal meg, Tökre mindegy.
15/19 A kérdező kommentje:
Azért ölt már ez az istennek nevezett szemét fiatalt is!
2022. jan. 10. 14:44
16/19 A kérdező kommentje:
Kedves híveim!
Köszönöm a sok választ, de ne térjetek el a tárgytól és ne engedjétek hogy itt is egymásnak uszitson ez a hamis isten!
2022. jan. 10. 14:47
17/19 anonim válasza:
én azt olvastam és láttam az idősebb szeretteimen, hogy nem nagyon tudtak felépülni és páran bele is haltak
tudod az, hogy mindent ignorálsz ami nem fér bele a világnézetedbe az szánalmas, nem is csoda hogy ennyire le vagy pontozva
18/19 anonim válasza:
Ha az ebola vagy lépfene végigmenne a világban, akkor tényleg azt mondanám, hogy baromi nagy baj van, de így...
19/19 anonim válasza:
még jó hogy nem tudod alátámasztani azt amit mondasz aztán másról kezdesz el beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!