Sátán nem biztos hogy rosszabb Istennél csak a PR-ja rosszabb?
Sátán: halál, hazugság, betegség, bűn, stb..
Isten: élet, szeretet, jóság, bűntelenség, stb.
Melyik a jobb?
@1, hibás feltevés. Isten abszolútum, így bármit mond, alapból igazságnak kell tekinteni. így felesleges a tárgyalás, ha Isten kijelenti magáról, hogy ártatlan, akkor az így van. Logikailag is kijön. Ha rá tudsz jönni, hogy miért van ez így, elég jó logikus gondolkodó vagy
"Isten abszolútum"
Ezt ki mondta? Isten? :)
Isten, abszolútum. Szinonimák. Úgyhogy a kérdésed ritka ostoba volt.
De hogy tanulj egy kicsit gondolkodni, segítő kérdések: Hogyan lehet egy abszolútum nem Isten? Illetve hogyan lehet egy Isten nem abszolútum?
"Sátán: halál, hazugság, betegség, bűn, stb..
Isten: élet, szeretet, jóság, bűntelenség, stb.
Melyik a jobb?"
Nem sikerült megérteni teljesen a kérdést. A kérdés alapján az amit itt felsoroltál lényegében "Isten PR-jának az eredménye". A kérdés feltételezése alapján azonban minden bibliában foglalt dolog csak Isten szemszögéből írja le a dolgokat ennél fogva pedig torzíthatnak. Azt írják le hogy az egyik fél hogyan látja magát és a történteket. Ez azonban sokszor távol áll a valóságtól lehet hogy szándékosan lehet hogy nem.
A valós elfogulatlan válasz a kérdésre inkább a "lehet". A valóság kiderítéséhez tudni kéne hogy mi történt valójában.
"Nem sikerült megérteni teljesen a kérdést."
JAh, látom, h nem érted
"A kérdés alapján az amit itt felsoroltál lényegében "Isten PR-jának az eredménye""
Mégis kié lenne, a mikulásé?:)Igen, Isten tevékenysége és a logika hatalma meggyőzött erről, amit írtam
"A valós elfogulatlan válasz a kérdésre inkább a "lehet"."
A te hiányos tudásod alapján a te válaszod ez lehet. Az én tökéletes tudásom alapján tökéletes választ írtam. Ami neked magas.
Ez így bukó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!