A templomos katonák/lovagok, hogyan fogadták el halál? (Templomos lovagrend)
Az nem jelenti hogy Isten is megbocsátják a bűneiket. A búcsú egy sátáni hagyomány.
Habár lehet- e haragudni arra aki pogányokat ölt meg? Bár jobban tették volna ha megtérítik őket erőszakkal. Most is kellene ék keresztes lovagok akár Nyugat Európába is akik megállítsák a keresztényüldözéseket.
Anjucta
"Bár jobban tették volna ha megtérítik őket erőszakkal. Most is kellene ék keresztes lovagok akár Nyugat Európába is akik megállítsák a keresztényüldözéseket."
Ennyire meg akarsz halni? Te lennél az első akit megölnének. Még az ateisták is közelebb állnak Istenhez mint te.
Dehogy ölnének meg. Én tudok keresztet vetni meg meghajolni a szobor előtt ha kell és az Udvozlegyet is tudom még a katolikus köszöntést.
A pogányok minket ölnének meg és üldöznek ék és kiveszne a kereszténység. Mindent meg kell tenni a kereszténység fennmaradása érdekében.
Tudod Isten csak akkor segít ha mi is segítünk magunkon.
És van olyan is hogy áttérités. Mindenkinek van gyenge pontja és azt megtalálni és kényszeríteni hogy megkeresztelkedik és aztán kifejezni a heti egyszeri Szentmisére, havi egy gyonasra és úgy tovább. Akkor nem megölve lenne ék ha én áttéritve. A pogányok nem emberek.
Én Keresztény Kálvinista vagyok és segítenek atteriteni a pogányokat a katolikusoknak szívesen. Bár jobb lenne ha kálvinisták lennének de a katolikus hit is jobb mint pogány
8.
Szerintem össze keverte a gyerek bibliát egy másik fekete bibliával amire az van ráírva hogy "Anton Szandor Lavey".
Vagy lehet egy másik könyvvel keverte össze mert ha azt olvasta volna akkor békésebb lenne.
Lehet hogy valami terrorista szervezet szervezte be. De akkor jobb nem provokálni. Még a végén felrobbant minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!