Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted van valami a halál...

Szerinted van valami a halál után? Félsz tolle? Félsz hogy a pokolba jutsz?

Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Te biztos oda jutsz ezek után hogy ezt megkérdezted
2021. dec. 24. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nincs semmi, egyszerűen lebomlunk mint egy halott tölgyfa vagy bármi más.
2021. dec. 24. 21:00
 3/12 pelgrim ***** válasza:
53%

Igen, szerintem van, és nem félek tőle. Van olyasmi mint a tudat vagy öntudat, amit a vallások léleknek neveznek, ami nem anyagi jelenség és következetesen nem halandó. És végeredményben a tudaton múlik minden, a jelen életünk is.

Nem félek attól sem, hogy a pokolba jutok, szerintem a pokol nem létezik.

2021. dec. 24. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem félek!

Lesz ahogy lesz!

Ennél rosszabb nem lehet!

2021. dec. 24. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem félek. Lesz, ahogy lesz, úgysem tudom befolyásolni. Bőven lehet ennél rosszabb is, sajnos. Ha nem lenne utána semmi, az nagyon jó lenne, de erre szinte nincs esély.
2021. dec. 24. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
2021. dec. 24. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Van e valami a halál után?

Van.

4 éve balesetem volt, motorral.

Végig láttam ami a baleset után jött.

Ahogy újra élesztettek, kórhába vittek, műtöttek. Mindent.

2021. dec. 24. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
#7 és mit éreztél közben?
2021. dec. 24. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem hiszek a halál utáni életben, de nem is félek tőle. Próbálkozom a napjaimat úgy élni hogy ha valami történik velem akkor is boldogan tudjak visszagondolni azokra a dolgokra amiket eddig tettem.
2021. dec. 24. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem félek a pokoltól. Ha odakell kerüljék én magamtól megyek oda, nem kell az angyal kényszerítsen. Mert tudnám hogy a bűneim miatt kerülök oda. Meg aztán sok embert gyűlölök és nem is volna jó ha a mennyorszagba eggyütt lennék velük vagyis hogy egy helyen legyünk. Azon csodálkoznék ha amennyibe kerülnék. Én csak a csótányoktól meg a pókoktól meg a szörnyetegek től fél ék hogy azok kínoznak ottan. De ha ott lennék és kínoznak akkor le lennék foglalva a rettegessel és hátha nem vétkezek senki ellen hanem könyörögnék hogy ne kinozzanak.
2021. dec. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!