Szerinted van valami a halál után? Félsz tolle? Félsz hogy a pokolba jutsz?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 20:35
1/12 anonim válasza:
Te biztos oda jutsz ezek után hogy ezt megkérdezted
2/12 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi, egyszerűen lebomlunk mint egy halott tölgyfa vagy bármi más.
3/12 pelgrim válasza:
Igen, szerintem van, és nem félek tőle. Van olyasmi mint a tudat vagy öntudat, amit a vallások léleknek neveznek, ami nem anyagi jelenség és következetesen nem halandó. És végeredményben a tudaton múlik minden, a jelen életünk is.
Nem félek attól sem, hogy a pokolba jutok, szerintem a pokol nem létezik.
4/12 anonim válasza:
Nem félek!
Lesz ahogy lesz!
Ennél rosszabb nem lehet!
5/12 anonim válasza:
Nem félek. Lesz, ahogy lesz, úgysem tudom befolyásolni. Bőven lehet ennél rosszabb is, sajnos. Ha nem lenne utána semmi, az nagyon jó lenne, de erre szinte nincs esély.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Van e valami a halál után?
Van.
4 éve balesetem volt, motorral.
Végig láttam ami a baleset után jött.
Ahogy újra élesztettek, kórhába vittek, műtöttek. Mindent.
9/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem hiszek a halál utáni életben, de nem is félek tőle. Próbálkozom a napjaimat úgy élni hogy ha valami történik velem akkor is boldogan tudjak visszagondolni azokra a dolgokra amiket eddig tettem.
10/12 anonim válasza:
Nem félek a pokoltól. Ha odakell kerüljék én magamtól megyek oda, nem kell az angyal kényszerítsen. Mert tudnám hogy a bűneim miatt kerülök oda. Meg aztán sok embert gyűlölök és nem is volna jó ha a mennyorszagba eggyütt lennék velük vagyis hogy egy helyen legyünk. Azon csodálkoznék ha amennyibe kerülnék. Én csak a csótányoktól meg a pókoktól meg a szörnyetegek től fél ék hogy azok kínoznak ottan. De ha ott lennék és kínoznak akkor le lennék foglalva a rettegessel és hátha nem vétkezek senki ellen hanem könyörögnék hogy ne kinozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!