Miért mond ellent a halál közeli események a pokolnak ?
Figyelt kérdés
2 rokonom egyik súlyos infarktust kapott másik agyverzest. És vissza jöttek.egyikuk sem volt hívő, hanem csak hittek Istenben a maguk módján. Még is szeretet fényt tapasztalt. Aki infarktust kapott rokon mondta nekem a halott nagyapja kildte vissza mondta neki menj menj vissza még neked élned kell de ha meghalsz ne félj itt leszel velünk szeretetben örökké. Hatalmas örömöt boldogságot tapasztalt még a rokon pedig az apja se volt megtért se nagyapja sőt ő sem. Szóval ebből látszik Isten nem a hit alapján ítél hanem hogy milyen ember vagy az alapjan. Nincs tüzes pokol ezt ki találtak az egyház hogy kordában felelemben tartják az embert
"egyikuk sem volt hívő, hanem csak hittek Istenben a maguk módján"
Akkor hívők voltak. De ez most nem sokat számít:
"Még is szeretet fényt tapasztalt."
Ez a szem működése miatt van.
"Aki infarktust kapott rokon mondta nekem a halott nagyapja kildte vissza"
Ez meg a testkép miatt van. Az agy működése okozza.
2022. jan. 5. 09:47
2/12 anonim válasza:
2x volt mar infarktusom, de a mento lampajanak baratsagosabb fenyt en nem lattam. Ellenben mindket esetben kaptam morfiumot ... lehet ez hatott az ismerosodre maskepp (valoszinu o is kapott) - en jobban birom! :)))
2022. jan. 5. 09:49
3/12 anonim válasza:
Kb. az emberek harmadának van halálközeli élménye ilyenkor, illetve emlékszik rá.
De azért utálom ezeket újra leírni, mert már legalább 4-szer leírtunk mindent, amit erről tudni lehet.
Nem lehetne ezeket visszanézni, az ismételt kérdés helyett?
2022. jan. 5. 09:51
4/12 anonim válasza:
Menny és pokol nincs, ujjászületés meg valószínűleg adott. Az élet-halált nem tudod egymástól függetlenül definiálni, mégpedig azért mert egy körforgás.
2022. jan. 5. 10:13
5/12 anonim válasza:
Sokszor megkérdezted már
2022. jan. 5. 10:36
6/12 anonim válasza:
"Az élet-halált nem tudod egymástól függetlenül definiálni, mégpedig azért mert egy körforgás."
Dehogynem. Az életből egyáltalán nem következik a halál, sem a körforgás. Amúgy önellentmondásban vagy, mert ha körforgás van, akkor nincs halál.
Persze érdemesebb a testi és a szellemi halált különválasztani, nem egybemosni
2022. jan. 5. 10:38
7/12 anonim válasza:
Az életből nem következik a halál..? Nem tudom te melyik világbsn élsz, de mindenki meghal egy bizonyos élet után. Ha bármi elmúlik onnantól kezdve életet nyújt.(anyagmegmaradás.)
2022. jan. 5. 10:43
8/12 anonim válasza:
Gondolod a démonok meg a gonosz angyalok fúrkós bottal várnak mindenkit, hogy aki mégse hal meg az rossz hirt vigyen róluk? Kábitanak csak. Ravasz az ördög. Apámnak bypass műtétje (sziv koszorúér) volt. Mind a négy koszorú eret cserélték. Ilyenkor a testet lehűtik, szivet leállitják és kiveszik. Mesterséges halál. Megjelent a sátán neki is persze a halott nővére képében és hivta, higy menjen vele. Nagyon tud lóditani. A lényeg, hogy ha igent mond akkor nem kel föl többet a műtőasztalról és nem lett volna több esélye megtalálni Istent es az igazságot.
2022. jan. 5. 11:05
9/12 anonim válasza:
"mindenki meghal egy bizonyos élet után"
Léteznek nem halandó élőlények, miért kell ezt minden alkalommal újra leírni?
Az életnek nem kötelező része a halál, csak igen valószínű.
2022. jan. 5. 12:09
10/12 anonim válasza:
9 mellyek is azok? szellemek, démonok?, örökké elő unikornisok és mantikórok? Tudod a mesék világát az ember elhagyja egy "bizonyos" élet után. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!