Mit tehetnék ebben a helyzetben? (20F, római katolikus)
Hónapokkal ezelőtt történt velem, hogy megismertem az igazságot, illetve részesültem a Szentlélek keresztségében. Azóta viszont sokat romlott a helyzet. Úgy érzem nem tudom igazán megélni a hitemet, hiszen nincs egy közösség sem a közelben, ahova eltudnék járni.
Mivel mielőtt megismertem az igazságot kvázi hitetlen voltam, így nem igazán vannak keresztény ismerőseim sem.
Egyébként vallásos a családom, de mivel eddig nem igazán rajongtam Istenért, ezért elég furán vették, hogy már másként vélekedek a dolgokról. A vasárnapi Szentmisén, illetve az imádkozáson, Biblia olvasáson kívül jelenleg nem sok mindent tudok tenni annak érdekében, hogy hitemet elmélyítsem, erősítsem.
Borzasztó érzés, hogy nincsenek olyan ismerőseim, illetve emberek a környezetemben, akik szintén hívő emberek és a keresztény értékrendek szerint kívánják élni életüket. Egyedül pedig elég nehéz boldogulni.
Az lehet, hogy vannak. De hol.😅
Legalábbis én nem tudok róla, hogy itt lenne. Mondjuk csak neten néztem utána. Az atyát erről nem kérdeztem.
Egyébként Salgótarjánban élek, ezt elfelejtettem hozzátenni.
5-os
Köszi, de a 3-as válaszoló már megoldotta a problémámat. ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!