Lesznek szivatások és piszkálódások a Mennyországban?
Figyelt kérdés
Pl. kutyaszar rakása íróasztal alá, papírzacskó durrantás hátunk mögött, ajtó mögül ijesztgetés, nem valós dolgok terjesztése a másikról, közben kiröhögjük a másikat stb. Főleg férfiak körében 95% gyakoriságú. Nem tudom a szerzetesek mivel szoktak egymás között viccelődni. Az a baj, hogy én nem nagyon szeretem ezeket a dolgokat.
Remélem ilyen nem lesz Isten országában...
2022. jan. 5. 10:51
2/10 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nem nagyon szereted, állandóan itt lógsz a gyakorin és irod ki a kamu meg troll kérdésidet. Mi lenne ha még szeretnéd is?
4/10 anonim válasza:
Kisebb szivatások szoktak lenni (pl fingópárna Gábriel széke alá), de durvább viccekről még nem hallottam. Azok a pokolban vannak.
7/10 A kérdező kommentje:
2-es gondolom te is a szivatós féléből való vagy, azért nem szereted ezeket a kérdéseket ;))
2022. jan. 6. 14:50
8/10 A kérdező kommentje:
Pl. Isten megtréfálhatta volna Évát, hogy amikor nyúlt volna az almához jó rohadt lett volna és jót röhögtek volna rajta, ahogy összeroggyan a kezében...
2022. jan. 6. 14:52
9/10 anonim válasza:
Isten nem gyerekes gondolkodású hogy ilyeneken szórakozzon
10/10 A kérdező kommentje:
Pedig az életet viccesen kellene felfogni, Istenre is ráférne.
2022. jan. 30. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!