Mi történik akkor, ha valaki sátánistaként követi a Bibliát? A mennyországba kerül?
"A Sátán a pokolba akarja vinni a lelkedet és minden ember lelkét."
Te ebben hiszel. Más meg nem biztos.
"Arra volnék kíváncsi hogy Isten lezárja a pokol és menny közötti átjárót vagy kell látni a mennyben lévők boldogságot?"
Én meg arra, hogy látni kell-e a poklot a mennyországban a boldogsághoz.
,,Jézus és az Atya azt akarja, hogy minden ember a mennybe kerüljön. A bűn az ami elválaszt tőle.,,
Dehogy akarja. Ha akarná akkor minden oszihikai beteget meggyógyítani vagy megölnek születésekor hogy élete során ne szenvedjen és a betegsége miatt vétkezzen ellene. Isten engedi meg azt hogy oszihikai betegek legyenek és a szenvedésüket is. Ezt tudom és érzem. Ha Isten szeret e az embereket akkor minden pszihikai beteg ( én nem fékek a haláltól) meghalna, az is aki az anyja méhében van és az isten ha mindenható tudja hogy mentális beteg lesz. Meghalnának és mondjuk lenne egy purgatórium ahová kerülnének és ott megtisztul anál a szüleik büntetik és új testbe készülsz ének a földre és mentálisan egészségesen. Akkor jók lenne ék, nem vétkeznének, tudnák szeretni enmertarsaikat és az istent, volna családjuk, a gyerekeik is kapnának ajándékot meg gazdag világba volnabak mi T ez a mai és a mennybe jutnának. Az isten így kéne tegyen. Az ember jobban tudja neki minjo mint isten mert én látom a magam vrăjmașait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!