Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha csalok dolgozatnál(puskázás...

Ha csalok dolgozatnál(puskázás) akkor Isten szemében bűnös vagyok?

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen, csalni bűn. Ráadásul neked is árt, mert nem tanulod meg, pedig hasznodra válna.
2022. jan. 4. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

"Ha csalok dolgozatnál(puskázás) akkor Isten szemében bűnös vagyok?"

El tudod dönteni, hogy Jézust dicsőíted-e ezzel a tetteddel, vagy sem. Viszont, ha már megtértél, akkor nem számítasz bűnösnek Isten szemében. ÉS így úgyis a puskázásról való leszokásra törekszel...

2022. jan. 4. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
"A cel szentesiti az eszkozt!"
2022. jan. 4. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont, ha már megtértél, akkor nem számítasz bűnösnek Isten szemében. ÉS így úgyis a puskázásról való leszokásra törekszel..."

Hogyne számítana bűnösnek. Vagy gondolod, ha embert öl, se számít bűnösnek? Ne vicceljünk már. A bűn az bűn, teljesen mindegy, hogy ki és mikor követi el. Ráadásul a kérdező is sejti, hogy bűn, azért tette fel a kérdést.

2022. jan. 4. 18:05
 5/7 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

Ez a Biblia válasza: Márk 10:19

"Ismered a parancsolatokat: »Ne gyilkolj!« »Ne kövess el házasságtörést!« »Ne lopj!« »Ne tanúskodj hamisan!« »Ne csalj!« »Tiszteld apádat és anyádat!«”

2022. jan. 4. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez apró vétek. Nem halálos bűn, de attól is függ, mennyit puskázól. De amúgy minden ember bűnös, nincs ember vétek nélkül. De attól függetlenül Isten szeretettel néz rád
2022. jan. 4. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola szemében is bűnös vagy.
2022. jan. 4. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!