Hahdjgkcofoskajjsncj kérdése:
Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy álmomban megjelent egy lény, amit nem tudok hova tenni. Sárgás színe volt, sima bőre, lábak nélkül, olyan volt, mint ha összeolvasztották volna a lábait, szét tárt karokkal ereszkedett le az égből ez a valami. Miután leért hozzám pár másodperc alatt, a szemembe nézett a sötét, élettelen szemével és annyit mondott, "Én vagyok isten" és eltűnt, én meg felébredtem. Ez kb 3x játszódott le, és amint felébredtem, mindig azon kezdtem el gondolkozni, hogy hol láthattam ezt/őt, mert olyan érzésem van, mint ha már láttam volna valahol. Regebben is voltak visszatérő álmaim, de ez most nagyon érdekel, hogy honnan jöhetett ez az egész.2020. dec. 3. 19:50
1/1 anonim válasza:
Sok fantasy-sci-fit nézel, amelyek nagy hatással vannak rád. Az agyad álmodban szortírozza az emlékeket, és ezek keverednek össze véletlenszerű módon azokkal az érzésekkel, amivel ébren is sokat foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!