Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez az álom mit jelenthet?...

Ez az álom mit jelenthet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Még aminap egy kifejezetten szarul sikerült nap után mikor alvásra csuktam a szememet akkor engemet egy olyan álom riasztott fel amit még mindig nem értek.

No, de az álomban elösször is az történt hogy futottam felfele egy omladozó lépcsőn de nem juottam sehova se. Miközben egyhelyben futok felfele a lépcsőn, el kezd alattam omladozni és le esek egy sötét szoba sarkába, és mikor az álmon bellül be csuktam a szememet akkorra már az osztály termem közepén voltam. Az legjobb barátom éppen búcsúzkodott, mindenki megölelt de engemet kihagyott. Utána akartam futni de egy tinta tenger közepében vergődtem és mindenáron utol akartam érni, láttam... láttam hogy ott ált a parton és nézett engemet hogy meghalok. Meg haltam. És egy másik álomképen már ott ült a fára fel akasztott holt testem mellett

Ennek van valami jelentése?

Vagy csak ez is egy értelmetlen álom?

A válaszokat előre is köszönöm

2019. okt. 16. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia èn nem tudom hogy ez mit jelenthet de hogy jót azt kètlem .....

Nekem is volt egy olyan álmom ami még is valósult , èn ezt álmodtam

A hálószobába állok semmi nincs körülöttem csak egy kanapè amiben a a halott nagyapám ül ès azt mondja nekem hogy a nagyanyámnak itt az ideje , elviszi mert hiányzik neki ... Aztán kiesès ...

Azutáni hèten hètfőn a nagyanyám meghalt , igaz kórházban volt de azt mondták megfog gyógyulni de meghalt egy hirtelen jött szivinfartusban (nem tudom jol írtam e )

2019. okt. 19. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Az első kettőnek,bár,lehet,hogy tévedek,az a jelentésük,hogy kitűztél magad elé valami célt,amit próbáltál elérni,de minden ellened fordult,senki sem segített és elbuktál.Ezt,az oldalt ajánlom,ha meg akarod fejteni a továbbit is: [link]
2019. nov. 24. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!