Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Támogatnád a keresztények...

Támogatnád a keresztények egyszerűbb fegyverhez jutását?

Figyelt kérdés
Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes úr tudná segíteni az ügyet, gyakorló keresztényként fegyvertartási engedélye van, szenvedélyesen rajong a vadászatért és a fegyverekért.

2022. jan. 2. 08:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mármint rózsafüzérhez?
2022. jan. 2. 13:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Például, bár én nem használok rózsafüzért, de az is egy fegyver, ha imádságra használják és nem éppen fojtogatni akarnak vele valakit :D
2022. jan. 2. 14:04
 13/27 anonim ***** válasza:
ez egy kamu kérdés, gondolom
2022. jan. 2. 14:19
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem fegyver kéne hanem szigorúbb törvények az emberekkel.rs vallásokkal meg bűnökkel kapcsolatban. Eleve csak a református, ortodox, római katolikus és a görög kéne legyen, a többi beolvadjon valamekyikbe, legjobb lenne a reformátusba. És azokat akik nem is érik a Bibliát meg Istent, leányanyát, testüket árulják, paraznalkodnak, házasság előtt secelnek büntetni kellene. Tudták az ír katolikusok mit csinálnak mikor voltak a Magdolna otthonok. Csak nem mosoda kéne most már hanem gyárak ahol összeszerelnének futószalagon. Vagy az egyháznak takarítanának, varrnának. Ki mit tudna oda tennék és azt csinálna míg le nem vezekli a bűneit és aztán hazaengednék. 6 hónaptól életfogytiglanig lehetne ez a dolog.
2022. jan. 2. 14:46
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

ami az állam torvénye szerint nem bun, azt nem buntetheti meg az egyhaz

pont ezert voltak a Magdolna otthonok buncselekmenyek

2022. jan. 2. 15:50
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
14. A vallásos világ több mint felét is magadra haragítod így, mondjuk az összes nem ezekbe tartozó keresztényt, muszlimot, buddhistát, hindut, hagyományőrzőt, én azt mondom az ilyen szélsőséges embereket kéne a zárt osztályra tenni és megértetni velük, hogy nem csak az ő nézőpontjuk, szent könyvük és értelmezésük létezik. Mellesleg református létedre nem értem hogy lehetsz ilyen. No meg elég baj, hogy csak a korlátozásokkal mennek ezek és saját lelkiismeretedből nem tudsz a leírtak alapján te házasságon kívül nem tudnál hűséges lenni, nem is értem az ilyen 2 byte embert, van a bárkivel dugsz, vagy megházasodsz, olyan opció a fejetekbe nincs, hogy házasság nélkül is egy partner lehet, az meg végképp lehetetlen szerintetek, hogy házasságban otthagynak. A házasság az ember intézménye, ha van isten ő papírok nélkül is tudná, hogy együtt vagytok e vagy sem.
2022. jan. 2. 15:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a kérdést feltehetnénk úgy hogy az Anjucta féléket segítenéd -e fegyverhez jutni? De kérdezhetnénk akár úgy is hogy szeretnéd-e rengeteg ember halálát?
2022. jan. 2. 16:04
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

16

"én azt mondom az ilyen szélsőséges embereket kéne a zárt osztályra tenni... Mellesleg református létedre nem értem hogy lehetsz ilyen. "

Anjutca autista

95%

2022. jan. 2. 17:25
 19/27 anonim ***** válasza:

A keresztények között is van olyan, akinek egyetlen pszichiáter sem engedné meg a fegyvertartást.

A keresztények is emberek, úgyhogy nem.

2022. jan. 2. 18:06
 20/27 anonim ***** válasza:
19. Így van, de még egy pszichiáter is megőrülhet és ők még jól is tudnák rejtegetni :D
2022. jan. 2. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!