Hogy lehet megbizonyosodni, hogy a Biblia, amit olvasok, az tényleg eredeti?
Az egyhazatyak azt tétek béke amit akartak, a többit kihagyták mert nem egyezett az elképzeléseikkel vagy nem akartak hogy a nép mi fent tudjon. Mit gondolsz mi a Szenthagyomany. Az apokrifus iratok információja. Még a Szentatyák tanításai. Most ők tanították e az apikrif iratokból is vagy csak abból a Bibliaból amit összeállították azt senki nem tudja.
De én érzem hogy az apokrifekbol is tanítottak és az Ortodox Egyházba kell keresni az igazi Biiat és tanítást. A református is igaz de ők nem hiszik el ezeket csak amit Kálvin beadott nekik. Én olyan keresztény református vagyok aki nem a Kálvin hülyeségeit után megy hanem magam után....
#6 ami nem jelenti azt, hogy a jelenlegi Biblia ne tartalmazná Jézus és a kereszténység lényegi üzenetét, ami megegyezik a korai keresztények hitével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!