azért egy ateista szájából ez a mondat brutális! ":DDD
"Egy globális statisztikákon alapuló adathalmaznak nincs jelen esetben értelme"
2021. dec. 29. 02:34
22/33 anonim válasza:
Szerintem érdemes elolvasni. Ha keresztény vagy, azért, ha nem, akkor is az általános műveltséghez tartozik, ha meg érdekel, pláne. Ingyen fent van neten.
2021. dec. 29. 06:18
23/33 anonim válasza:
Olvasd!
2021. dec. 29. 07:04
24/33 anonim válasza:
Fent van neten is és akkor nem kell pénzt kiadnod érte. :))
Én a McDolnalds kajáról szoktam azt mondani, hogy felesleges pénzkidobás vagy a palacsintázóban venni palacsintát, mert otthon 50 Ft-ból annyit sütsz amennyit akarsz és finomabbat ;))
2021. dec. 29. 13:44
28/33 anonim válasza:
Amúgy tök mindegy hogy itt mit hablatyoltok össze. Szerinted Istennek a képmutató gazdagokra és az egyetemen tanult, több diplomás professzorokra van szüksége? Nem. Hanem a szerencsétlen emberekre, akiket megvigasztal? Az öntelt gazdagot és profot nem lehet vigasztalni. Nem erről szól Isten országa, hanem a gyengékről és elesettekről. Pl. Orbán Viktor is azt mondja legyünk alázatosak, mert a Bibliából vette, de halvány fingja sincs mit jelent ez a szó.
Ez alapján az Istened azért sanyargatja és szívatja az embereket hogy legyen kit megvigasztalnia. A többi pedig selejt mert képes boldog életet élni nélküle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!