Elolvassam a bibliát? Vagy felesleges pénz kiadni rá?

"8 te a 9-es vagy?"
Nem. Én tudok helyesen írni és azért nem ilyen paraszt módjára fogalmazok.
De most itt nem arról van szó, hogy nincs intelligens vagy jó végzettséggel rendelkező vallásos. Arra reagáltam, hogy "az ateizmus nem épp az akdémikus embereket nemzi ki magából". El lehet menni egyetemekre, aztán kérdezősködni, hogy ki mennyire vallásos. Nem hiszem, hogy tolongani fognak a rendszeresen templomba járó keresztények.

Valakinek felesleges van akinek pedig nem.
Azt hogy neked felesleges -e azt ennyiből honnan tudja bárki is?

Nem kell penzt kiadni ra, a neten minden valtozatot, forditast megtalalsz.
Ne olvasd el az egeszet. Az Ujszovetsegbol egy evangeliumot, pl. Lukacs a legreszletesebb, le van irva a lenyeg.
Ha erdekel a hit es Isten, akkor a Zsoltarok konyvebol is olvashatsz, azok okori imak.
Ha egyaltalan nem ismered, akkor uj forditasban olvasd.

11 na igen! totál nem tudtad megérteni!
na most mi az ateista?
istentagadó és természetfeletti tagadó!
kíváncsi vagyok azokon az egyetemeken hány hord keresztet és hány megy el évente 1-2x templomba!
és kíváncsi vagyok hányan imádkoznak mikor bajban vannak illetve hányan fogadják el a krisztusi szentséget és hisznek a mennyekben vagyis hinni akarnak!
vagy épp hányan használnak álomfogót vagy hisznek a karmába illetve a többi spirituális dolgokba! mert a vallás nem csak a keresztény templomot jelenti hanem minden spirituális dolgot... az ateizmus pedig ezeket tagadja!
tudod erre nagyon kíváncsi vagyok
valamint nem a vallásos emberekre értettem hanem az ateistákra :D
mert pl azért kapásból a legnagyobb elmék vallásosak voltak pl einstein
na de száraz tények hogy mennyire hülyeségeket beszélsz!
ezek szerint a vallásos emberek sokkal magasabb végzettségük van!
57 országban 50ezer embert kérdeztek ki
az adatok azt mutatják felsővégzettségnél hogy
52% volt gyakorlott vallásos míg a meggyőződéses ateista az csak 19% volt

a felmérés szerint de tolongani fognak illetve még nagyobb számban akik spirituálisak!
mondjunk csak egy belga PAP találta fel az ősrobbanás elméletet.......

"mert pl azért kapásból a legnagyobb elmék vallásosak voltak pl einstein"
Ő pl. pont nem volt vallásos, ez egy ezeréves urban legend.
"kíváncsi vagyok azokon az egyetemeken hány hord keresztet és hány megy el évente 1-2x templomba!"
Nekem is van gyerekkoromból egy kereszt emlékként az egyik fiókomban és évente 1-2 misére én is elmegyek tiszteletből, vagy "muszájból" (házasság, temetés), de ettől még nem leszek vallásos.
"és kíváncsi vagyok hányan imádkoznak mikor bajban vannak illetve hányan fogadják el a krisztusi szentséget és hisznek a mennyekben vagyis hinni akarnak!"
Kb. senki. Szerintem egy miatyánkot vagy egy üdvözlégy Máriát nem tudna elmondani a döntő többésg, de nyugodtan tesztelheted.
"vagy épp hányan használnak álomfogót vagy hisznek a karmába illetve a többi spirituális dolgokba! mert a vallás nem csak a keresztény templomot jelenti hanem minden spirituális dolgot... az ateizmus pedig ezeket tagadja!"
Attól nem lesz senki vallásos, mert van egy álomfogója díszként.
"na de száraz tények hogy mennyire hülyeségeket beszélsz!"
Egy globális statisztikákon alapuló adathalmaznak nincs jelen esetben értelme, hiszen én a saját tapasztalataimról beszéltem, amik magyarok és európaiak. Elhiszem, hogy sok vallásos végez egyetemet Afrikában, meg Ázsia elmaradottabb részein, de ennek nincs köze semmihez, amit írtam.
Másrészről olyan botrányosan szar az írásképed, hogy fizikai fájdalom olvasni, próbálj meg kisegítő iskolába beiratkozni, vagy valamit kezdjél magaddal.

amúgy a beszélgetés során elküldtem a keresetemet ami havi átlagban csak netto 650 de a hónapok nagyon változóak
na most erre jött hogy ő már évekkel előbb már többet megkereset :D persze mondtam neki akkor játszunk és küldje el ő is (persze név és személyes adatok nélkül) erre csak röhögött majd alacsonyítani kezdte a béremet illetve azt feltételezni hogy valami erkölcsös csaló átverő munkával keresem ezt a pénzt... persze előtte találgatásban volt és volt 1 szakma amit lenézett hogy az vagyok (mondjunk srácként nem lehetek műkörmös) az övét természetesen nagy dicsfényben tartotta persze vannak kimutatások hogy évekkel ezelőtt a 5+ éves gyakorlattal rendelkezők brutto bére átlagosan 600 volt az adott szakma csoportban de hát most aki hivatalos tudományos kutatásokra is azt mondja hogy az nem számít... ":D ugye hogy a vallásos emberek százaléka sokkal több akik magas végzettségűek mint az atisták...
persze erre az egészre azért került sor mert sértegetett hogy menjek kisegítő iskolába meg kezdjek valamit az életemmel... ":D hát igen itt kezdődik az ateizmus sajnos... nagyon nem az akadémikusoknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!