Bűnös ember vagy? Szükséged van Jézusra? Szereted , hálás vagy neki hogy meghalt erted?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 08:21
1/23 anonim válasza:
Nem, nem, nem. Számomra nem releváns Jézus.
2/23 anonim válasza:
A biblia tele van hazugságokkal, nem, nem vagy bűnös csakazért mert megszülettél, és Jézus nem önszántából halt meg, hanem politikai okokból különös kegyetlenséggel kivégezték. Ugyanakkor a keresztény nevelés egy erkölcsi tartást ad, segít fékentartani az emberben lakozó állatot.
4/23 anonim válasza:
Nincs szükségem rá. Legalább 30-at csökkenne az iq-m, ha elhinném ezt a sok hülyeséget.
5/23 A kérdező kommentje:
Csak ő menthet meg a kaárhozattól! Hidd el nagyon szeret életet adta érted az Úr!!!
2021. dec. 27. 08:43
6/23 anonim válasza:
Nem vagyok bűnös ember. Nincs szükségem Jézusra. Nem szeretem, nem vagyok hálás neki, és nem értem halt meg!
7/23 anonim válasza:
Rossz kategóriában vagy, ember. A fanatikusok, mint te, máshova tartoznak.
8/23 anonim válasza:
Nem. Nem. Nem.
De amúgy szeretem az igazi Jézust.
9/23 anonim válasza:
Igen, hálás vagyok Neki az áldozatért és az irgalomért. Igyekszem Őt követni, amennyire tőlem telik és amekkora mértékben élem meg a szeretetét, kegyelmét.
(jöhet a lepontozás nyugodt szívvel a hitem miatt)
10/23 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy szerintem a keresztény isten több bűnt követett el, mint bárki más a vallás szerint. Szóval nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!