Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mivel ajándékozhatnánk meg...

Mivel ajándékozhatnánk meg Jézust?

Figyelt kérdés

2021. dec. 18. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
2021. dec. 18. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Jézus valószínűleg nem rajong a karácsonyi ünneplésért, ő nem állított fenyőfát sohasem, sem az apostolai. Ez egy kevert/pancsolt ünnep, pogány elemekkel, germán fenyőfa babonasággal, december 25-ei napforduló ünnepléssel.
2021. dec. 18. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Itt Jézus születésére gondoltam,nem pedig a tévhit karácsonyra
2021. dec. 18. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
„Amikor eljön dicsőségében az Emberfia és vele minden angyal, helyet foglal fönséges trónján. Elébe gyűlnek mind a nemzetek, ő pedig különválasztja őket egymástól, ahogy a pásztor különválasztja a juhokat a kosoktól. A juhokat jobbjára állítja, a kosokat pedig baljára. Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot! Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek. Erre megkérdezik az igazak: Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna? A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. ” Mt 25:31-40
2021. dec. 19. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézus feltámadt messiás, nem cukorkákra vár az emberektől, hanem alázatra és engedelmességre.
2021. dec. 19. 07:00
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Aranyat, tömjént és mirhát szokás ilyenkor vinni ajándékba :)
2021. dec. 19. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Az örök élet receptje:

János 17:3

Az örök élethez az szükséges, hogy megismerjenek téged, az egyetlen igaz Istent, és azt, akit elküldtél, Jézus Krisztust.

És azt gyakorolni az életünk folyamán!

(Megismerhetőek egy Folytonos Biblia tanulmányozási tanfolyam segítségével. Online. és díjmentesen😊)

2021. dec. 20. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Tehát szófogadással ajándékozhatod meg!

Semmi másnak nem örülne jobban, mivel ő is Istenének az akaratát cselekedte mindig, és azóta is!...7-es vagyok.

2021. dec. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!