Angol barátomnak (bővebben lent) milyen magyar dolgot ajándékozhatnék?
35 L vagyok, 1 éve megismerkedtem egy velem egykorú angol anyukával (tanárnő) interneten. Állandó emailezésben vagyunk, nagyon sokat segít (pl. Angliában vásárol nekem - főként gyerekruhákat - és küldi őket nekem haza Magyarországra), borzasztó segítgőkész és jószívű! :)
Igazándiból meghálálni ezt nem lehet, és mindene meg is van... mégis szeretnék neki küldeni egy ajándékcsomagot.
Milyen hungaricumokat javasolnátok, amelyeknek hasznát vehetné? Miket tehetnék a csomagba, aminek egyáltalán örülhetne?
Paprika, magyar kártya, rubik kocka, tömérdek képeslap, falinaptár, kokárda. Szerintem mindennek örülne, biztos kíváncsi a kultúránkra ha ennyire jóban vagytok : )
Én mikor küldtem raktam még a csomagba szuveníreket, például Budapestes hűtőmágnest, kis macis kulcstartót ( I love Hungary felirat : DD ), Budapest képeivel díszített ceruzát, szerintem számtalan érdekes dolog van.
Mindenképp írj neki minden képeslap hátuljára érdekességeket. Szerintem jó ötlet lenne csinálni egy kis könyvecskét, magyarországi helyek képeivel és leírásaival benne, tradíciók, hiedelmek, stb, persze ez sok időbe telik, de szerintem jó köszönöm ajándék.
Remélem adtam pár használható ötletet : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!