Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miaz oka hogy keresztényből...

Miaz oka hogy keresztényből ateista vagy más vallású lettél? Szerinted is le korlátoz a biblia? Bűntudatot kelt? Sok benne a butaság és a mese?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 20:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem van saját, szabad döntése, ezért van a szabad akarat. Én nem fognám a démonokra m, mert akkor ezzel csak felmentjük tettei súlya alól. Ezt ő maga teszi.
2021. dec. 12. 19:33
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
#11 demonok leteznek. Persze a satan azt akarja elhitetni hogy nem letezik es a demonai sem leteznek ez egy ravasg trukkje pedig igenis vannak demonok mai napig befolyasoljak több milliard ember tudatát
2021. dec. 12. 19:43
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Befolyásolják de amig nincs leuralva az elméje és a teljes személyisége addig neki is van köze a gondokataihoz és a beszédéhez. Vagyis egy ember is változhat olyanná gondolkodásban mint egy démon. Sőt az emberé a felelőség abban is, hogy a démoni kötelei mennyire szorosak vagy éppen lazák.
2021. dec. 12. 19:50
 14/26 anonim ***** válasza:

12# Nem azt mondtam, hogy nem léteznek, hanem azt, hogy ez a gonosz viselkedés az ember felelőssége. Ha azt állítod, hogy erről csak démon tehet, akkor ezzel legálissá teszed a gonoszságot, mivel állításod szerint az ember nem is tehet arról, amit csinál.

Pedig van.

2021. dec. 12. 21:59
 15/26 anonim ***** válasza:
22%

#14 igen az ember nem tehet rola . Ha azt mondod hogy teher rola akkor mindenki elfog karhozni kivétel nelkul mert nem lesz mivel mentegetnie magát hisz szandekosan tette.

Ne mentegesd a demonokat ha egy embert megszallnak onnantól övék az uralom nehéz veluk harcba szallni mert természetfeletti erejük van

2021. dec. 12. 22:16
 16/26 anonim ***** válasza:

Az ember saját felelősége minden tette.

Attól hogy hibázik valaki, még rossz ember nem lesz, szóval ezzel a mindenki elkárhozna szöveggel ne etess minket.

Nincsenek démonok, csakis a saját rossz természetünkel kell szembenéznünk, de szerencsére, a rossz mellett erősen meg van bennünk a jóntermészet is.

2021. dec. 13. 05:08
 17/26 anonim ***** válasza:

15# De, tehet róla az ember, viszont ha nem tudtad volna, ezért kellett a kegyelem. Mivel az ember saját erejéből nem tudja magát megváltani.

Tehát nyugodtan fogadd el, hogy ha rosszat teszel, azt te teszed és nem foghatod sem démonra, sem a nyuszira.

2021. dec. 13. 05:29
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
#16 te se gyere ezzel a legalissá tetted gonoszságot szoveggel
2021. dec. 13. 07:57
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

#17 Nem fogjak az emberek a Demonra de ha démon irányítja az elméd akkor nem a te hibád lesz

Ne mentegessétek mar a demonokat

Satanistak vagytok?

2021. dec. 13. 07:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Sose voltam igazán keresztény, bár gyerekként azt hittem magamról.

Utána gonfolkodtam, fejlődtem és agnosztikus lettem.

Utána még tovább gondolkodtam, meditáltam és spirituális lettem, felfedeztem istent.

2021. dec. 13. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!