A keresztyének miért díszítenek fát?
Igen, őket bosszantja, mert gonoszság lakik szívükben.
#32: Saturnalia nem a mai karácsony időpontjában volt, és a rómaiak nem díszítettek karácsonyfát, sőt beiglit sem ettek. Tehát nem lehet azt mondani, hogy ugyanazok a külsőségek.
Nem szeretem a mákos bejglit, tehát nem is tömöm magamba. Azt pedig nem tudhatod, hogy én mennyit segítek vagy nem segítek az embereken.
Amilyen gonosz vagy, valószínűleg te semennyit.
Ha szerinted Krisztus ünneplése sátánista dolog, akkor nálad 180 fokos fordulatot vett az értékrended.
A karácsony egy pogány elemekkel tarkított ünnep, ezért aki nem ünnepli, érthetően ezért nem ünnepli. Amúgy pedig többségében megtéretlen, körülmetéletlen szívű emberek ünneplik a karácsonyt, anélkül, hogy eszük ágába lenne megtérniük. Ezek a kontra érvek.
A pro érvek: Jézus megszületése és a születés utáni megváltó munkája az emberiség legnagyobb ajándéka. Ilyenkor a hitetlen emberek is hallhatnak talán a Lukács evangélium elejéből részleteket, amelyek áldásukat szolgálhatnak akkor is, ha Jézus nem is télen született.
A hét dombon alapított római hamis vallás varázslásának ne dőljetek be, emlékezzetek arra, hogy Isten emberek által épített templomokban nem lakik, neki a menny a lakóhelye.
én kiskoromban nem is tudtam miért kell fát díszíteni, de jól nézett ki akkor miért ne?
mellesleg az, hogy a keresztények direkt pogány ünnepekre helyezték a saját ünnepeiket elárul valamit az őszinteségükről
sátánista pogány ünnep
ez igen XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!